Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
ANTISTRESS CARBON viskoelastinė pagalvė su anglies pluoštu
NUOTRAUKOS
ANTISTRESS CARBON viskoelastinė pagalvė su anglies pluoštu

ANTISTRESS CARBON viskoelastinė pagalvė su anglies pluoštu

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 53 x 40 x 11 cm.
Profiliuota pagalvė pagaminta iš anglies pluošto, kuris yra įterptas į viskoelastinę „Visko“ medžiagą.
Puikiai pašalina žmogaus kūno paviršiuje susikaupusius elektros krūvius.
Pasižymi patikimu oro pralaidumu, kurio dėka ji efektyviai sumažina drėgmę bei nemalonius kvapus.
Užvalkalo skalbimo temperatūra - iki 60°C.
Specialaus impregnavimo dėka, rūpindamasi mūsų sveiku miegu, stabdo pavojingų pelėsių formavimąsi ir kaupimąsi.

 

Aprašymas

 

ANTISTRESS CARBON viskoelastinė pagalvė yra inovatyvus sprendimas siekiant sukurti sveiką ir komfortišką miegą. Ši profiliuota pagalvė yra pagaminta iš anglies pluošto, kuris yra įterptas į viskoelastinę „Visko“ medžiagą, suteikiant jai unikalų stilių ir naudą.

Šios pagalvės savybės yra išskirtinės. Jos ne tik puikiai prisitaiko prie žmogaus kūno formos, bet ir veikia kaip antistatinis elementas, pašalindama paviršiuje susikaupusius elektros krūvius. Tai ne tik suteikia jums ramų miegą, bet ir prisideda prie bendro gerovės.

Be to, ANTISTRESS CARBON pagalvė turi puikų oro pralaidumą, kuris efektyviai sumažina drėgmę bei nemalonius kvapus. Tai yra ypatingai svarbu užtikrinant švarų ir sausą miegą, kuriuo galima mėgautis kiekvieną naktį. Užvalkalo skalbimo temperatūra siekia iki 60°C, todėl pagalvė yra lengvai priežiūros.

Specialus impregnavimas padeda ne tik išlaikyti pagalvės švarą, bet ir užkirsti kelią pavojingų pelėsių formavimuisi bei kaupimuisi. Tai yra ypatingai svarbu žmonėms, turintiems alergijų ar kitų jautrumų, nes ši pagalvė rūpinasi jūsų sveiku miegu nuo pat pagrindo.

ANTISTRESS CARBON viskoelastinė pagalvė yra puikus priedas jūsų miegamajam, kuris ne tik suteiks jums puikų miegą, bet ir rūpinsis jūsų sveikata bei gerove. Su šia pagalve kiekviena naktis bus malonus ir atgaivinantis miegas, kurį verta patirti.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai