Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

blog

Prieškambario baldai: įvadas į stilių ir funkcionalumą

Galvojant apie namų dizainą, nedažnai visą savo dėmesį sutelkiame į svetainės ir miegamojo interjerą. Namuose lieka dažnai pamirštama vieta - prieškambaris. Tai yra pirmoji namų zona žengiant pro duris, kurios svarba yra nuvertinama per greitai. Prieškambaris tai yra lyg pereinamoji zona, nuo išorinio pasaulio į jaukų namų vidų, tad šiame straipsnyje jums pateiksime idėjas bei gudrybes įrengiant jūsų tobulą prieškambarį.

Prieškambario baldai: įvadas į stilių ir funkcionalumą

 

 

Prieškambaris - tai įžanga į jūsų namus

 

Prieškambaris tai zona, kuri pasitinka svečius ir kurioje prasideda jūsų namų istorija. Gerai suprojektuotas prieškambaris ne tik suteikia gerą toną likusiam jūsų namų interjero, bet ir yra funkcionali erdvė jūsų daiktų susidėjimui. Prieškambario baldų pasirinkimas gali turėti didelę įtaką visam jūsų namo interjerui. Todėl svarbu atrasti tokius baldus, kurie atitinka jūsų stilių ir patenka į jūsų prieškambario erdvę.

 

Kas svarbu prieškambaryje?

 

Tobulas prieškambaris yra neįsivaizduojamas be pagrindinių baldų, tokių kaip spintos, spintelių, veidrodžių, drabužių kabyklos, pakabinamų spintelių, batų spintelės bei patogaus prieškambario pufo. Šie pagrindiniai prieškambario elementai sudaro tobulą junginį jūsų stilingam prieškambariui. Tačiau svarbu nepamiršti derinti funkcionalumo su estetika, jog ši erdvė būtų ne tik funkcionali, bet ir maloni akiai. Tačiau, prieš įsirengdami savo prieškambarį, turite įvertinti savo erdvę, jog efektyviai panaudotumėte turimą erdvę.

 

Prieškambario spintos

 

Prieškambaris dažniausiai yra neįsivaizduojamas be prieškambario spintos. Net ir mažiausiuose prieškambario erdvėse spinta atras sau tinkama vieta. Prieškambario spinta optimaliai gali sutalpinti jūsų striukes, paltus, avalynę, rankines ir kitus aksesuarus, kurie padės išvengti betvarkės ir chaostiško vaizdo. Priklausomai nuo jūsų prieškambario erdvės dydžio bei kokius daiktus norėsite laikyti, prieškambario spinta galite pasirinkti nuo 1 durų iki 4 durų.

Neatsiejama prieškambario detalė yra veidrodis, kuri yra labai populiarus pasirinkimas renkantis prieškambario spintą. Veidrodis tai ne tik reikalinga detalė paskutiniam žvilgtelėjimui prieš išeinant iš namų, bet veidrodžiai padeda vizualiai padidinti prieškambario erdvę. Taip pat, norint sutaupyti vietos, jūsų prieškambaryje rekomenduojame rinktis stumdomų durų spintas, kurios leis patogiai pasiekti visus daiktus.

Prieškambario spintos vidus gali būti su lentynomis, drabužių kabykla, stalčiais ar batų dėžė. Pavyzdžiui, spinta FAUSTA150 pasižymi savo praktiškumu. Ji yra baltos spalvos ir pagaminta iš laminuoto medienos pluošto plokštės (LMDP), kuris užtikrina jos ilgaamžiškumą bei tvirtumą. Spintos durys yra stumdomos, kas suteikia papildomą erdvę prieškambariui, nes nereikia atidaryti durų į priekį. Šios spintos dizainas yra praktiškas, nes viduje yra kabykla rūbams, leidžianti tvarkingai sudėti paltus ir striukes, taip pat lentynos, kuriose galite laikyti papildomus aksesuarus. Baldas yra subalansuotas tarp minimalizmo ir funkcionalumo, o plastikinės rankenėlės suteikia patogų ir paprastą spintos naudojimą.

 

Stalai konsolės

 

Savo paprastumu ir stilingumu dvelkiantys stalai konsolės yra universalus prieškambario baldas ir ne tik. Šis staliukas gali rasti savo vietą miegamajame, svetainėje ar valgomąjame. Jis suteikia papildomo ploto dekoratyviniams daiktams, pavyzdžiui, vazoms, meno kūriniams ar stilingai lempai. Norėdami sutalpinti daugiau daiktų rinkitės su stalčiais arba lentynomis.

 

Pakabinamos lentynos

 

Pakabinamos prieškambario lentynos yra universalus ir stilingas daiktų organizavimo sprendimas. Jie gali būti montuojami ant sienos dekoratyviniams daiktams, knygoms ar asmeniniams daiktams laikyti. Rekomenduojame pakabinti lentynas skirtinguose aukščiuose, kad sukurtumėte akį traukiantį vaizdą ir turėtumėte daugiau vietos susidėti savo daiktams.

 

Batų dėžės

 

Visos šeimynos batai gali akimirksniu užgriozdinti koridorių ir paversti prieškambary tarsi chaostišku sandeliuku. Batų dėžės, suolai su įmontuotomis batų lentynomis arba prie sienos tvirtinamos batų lentynos – puikus pasirinkimas. Įsitikinkite, kad jūsų pasirinkta batų dėžė papildo kitus prieškambario baldus ir suteikia pakankamai vietos jūsų visos šeimos avalynei.

Prieškambario pufai

 

Prieškambario pufai arba minkštasuoliai yra puikus būdas suteikti jūsų prieškambariui elegancijos ir komforto. Minkštasuoliai gali būti ne tik dekoratyvinis elementas jūsų prieškambaryje, kurie gali papildyti jūsų prieškambario dizainą spalvomis, bet taip pat atlikti kelias svarbias funkcijas.

Be to, dauguma pufo ar minkštasuolių modelių turi daiktadėžę, kurią galima pakelti. Tai puikus būdas paslėpti tuščius vienumus, avalynę ar kitus prieškambaryje naudojamus daiktus, išlaikant tvarką ir tvarkingą išvaizdą.

Pavyzdžiui, Magrės baldų pufas ROYAL užburs savo komfortu bei funkcionalumu. Šio baldo aukšti porankiai ne tik suteikia pufui išskirtinį išvaizdą, bet taip pat suteikia galimybę lengvai pasiekti integruotą daiktadėžę. Daiktadėžė yra patogi ir taupanti vietą, kuri leidžia saugoti įvairius daiktus ir palaikyti tvarką jūsų kambaryje. Be to, šiam pufui yra siūlomas itin platų spalvų spektras, todėl galėsite rasti tą pačią spalvą, kuri puikiai tiks jūsų kambario dekorui. Šis pufas turi aukštas 13 cm aukščio beržo medienos kojeles, kurios padeda lengviau palaikyti tvarką.

 

Prieškambario komplektai

 

Prieškambario komplektai yra puikus sprendimas mažoms erdvėms, kuriuose dažniausiai galite rasti spintą, veidrodį, batų dėžę, drabužių kabyklą ir lentynėlę. Šie komplektai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pilnai įrengti prieškambarį vienu metu ir užtikrinti, kad visi baldai dera vienas su kitu stiliaus ir dydžio atžvilgiais. Galite rasti įvairiausių prieškambario kambarių stilių - nuo modernių iki klasikinių, kurių kombinacija papuoš jūsų prieškambarį.

Pavyzdžiui, prieškambario komplektas HEIDI yra tobulas sprendimas, tiek funkcionalumo, tiek stiliaus atžvilgiu. Šis modernaus stiliaus prieškambario komplektas yra pagamintas iš LMDP medžio plokštės ir atrodo itin skoningai su ąžuolo artisan ir antracito spalvų deriniu. Šio prieškambario komplektas ne tik yra išskirtinis savo dizainu, bet taip pat yra praktiškas ir funkcionalus. Šiame prieškambario komplekte yra rūbų kabykla, veidrodis ir batų spintelė, kurios pagelbės jums išlaikyti tvarką ir organizuoti savo kasdienius daiktus.

 

Prieškambario baldų tendencijos šiandien

 

Dabar, prieškambaris yra matomas ne tik kaip striukių, avalynės pasidėjimo ir daiktų aksesuarų vieta, bet į šią namo erdvę pažiūrima ir iš estetinės pusės, kuris būtų ne tik praktiškas, bet ir būtų malonus mūsų bei svečių akims.

Unikalumas slepiasi paprastume - minimalizmo šūkis, kuri jau metų metus karaliauja tendencijų viršūnėse. Minimalistinis prieškambario dizainas yra apie švarias linijas, neutralias spalvas ir paprastumą.

Taip pat vintažiniai - retro baldų elementai būtinai jau turėtų atrasti vietą jūsų prieškambaryje. Retro stiliaus konsoliniai stalai, veidrodžiai su puošniais rėmais ar to meto įkvėpti šviestuvų stiliai puikiai susikombinuotų jūsų minimalistiniame prieškambario interjere.

2023 metais didelis dėmesys yra skiriamas tvarumui ir natūralioms medžiagoms, tad medienos, bambuko ir kitos panašios neutralios spalvos yra išskiriamos kaip vienos iš populiariausių spalvų šiais metais prieškambario baldams.

Taip, neutralias spalvas galime laikyti saugiu pasirinkimu, bet jokios tendencijos niekada nedraudžia Jums surizikuoti! Ryškios spalvos ar interjero detalės gali tapti unikaliu akcentu jūsų prieškambaryje. Šviesios spalvos konsolinis staliukas ar ryškus paveikslas gali suteikti šarmo bei charakterio jūsų prieškambario baldų ansamblio visumoje. Tiesiog, suraskite tinkamą balansą tarp ryškių detalių ir neutralios prieškambario spalvų gamos, jog per ryškios spalvos sukurtų chaotišką vaizdą jūsų prieškambaryje.

 

Sukurkite savo prieškambarį su Elda!

 

Elda parduotuvė - tai viena iš tų vietų, kurioje galite rasti įspūdingą prieškambario baldų pasirinkimą. Nepriklausomai nuo to, ar jums reikia stilingo drabužių kabyklos, patogaus pufo, ar puikaus veidrodžio, Elda siūlo įvairių galimybių ir stilių, kad jūsų prieškambaris būtų ne tik funkcionalus, bet ir elegantiškas. Išskirtinės spalvos, dizaino detalės ir kokybiški medžiagų pasirinkimai leis jums rasti tai, ko jums reikia, norint sukurti harmoningą ir tvarkingą erdvę. Nepamirškite pasikonsultuoti su Elda profesionalų komanda, kurie gali jums padėti atrasti puikiausius prieškambario baldus ir aksesuarus, kad jūsų namai atspindėtų jūsų unikalų stilių.

Elda baldai – tai vieta, kur galite realizuoti savo svajones ir rasti visko, ko jums reikia, norint sukurti tobulą prieškambarį!