Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
Nauja
ROYAL, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus pufas su daiktadėže miegamajam, svetainei, prieškambariui ROYAL, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus pufas su daiktadėže miegamajam, svetainei, prieškambariui
NUOTRAUKOS
ROYAL, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus pufas su daiktadėže miegamajam, svetainei, prieškambariui
ROYAL, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus pufas su daiktadėže miegamajam, svetainei, prieškambariui

ROYAL, MAGRĖS BALDAI minkštas patogus pufas su daiktadėže miegamajam, svetainei, prieškambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 129 x 38,5 x 58 cm (P x G x A).
Komfortiškas pufas ROYAL su aukštais porankiais ir integruota daiktadėže. Aukštos baldo kojelės užtikrina lengvą tvarkos palaikymą.
Į patogią ir vietą taupančią daiktadėžę galite sudėti įvairius daiktus.
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą. Pasitikite komfortišką ir mielą kambario akcentą!
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio kaina gali keistis.
Beržo medienos kojelės, kurių spalvą galima rinktis.
Kojelių aukštis - 13 cm.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

ROYAL pufas yra minkštas ir patogus baldas, kuris suteiks jums ne tik komfortą, bet ir funkcionalumą. Šis pufas yra puikus pasirinkimas tiek svetainei, tiek miegamojo kambariui, pridėdamas elegancijos ir stiliaus akcentą jūsų interjerui.

ROYAL pufas turi įmontuotą daiktadėžę, kurioje galite saugiai laikyti skirtingus daiktus, nuo knygų ir žurnalų iki pledų ir kitų reikalingų daiktų. Tai praktiškas sprendimas, leidžiantis išlaikyti tvarką ir organizuotumą jūsų erdvėje.

Pufas taip pat pasižymi aukštais porankiais, kurie ne tik suteikia papildomą patogumą, bet ir prideda elegancijos ir stiliaus pufui. Jūs galite pasirinkti beržo medienos kojelių spalvą, kad derintų ją su jūsų interjero spalvomis ir stiliumi. Tai suteiks jums galimybę sukurti vientisą ir suderintą dizainą.

ROYAL pufas gaminamas iš aukštos kokybės medžio, o ypač jo beržo medienos kojelės užtikrina stabilumą ir tvirtumą. Jos puikiai tinka įvairioms grindims ir suteikia pufui natūralumo ir šilumos.

Šis pufas yra ne tik komfortiškas, bet ir stilingas akcentas jūsų erdvėje. Jis papuos tiek svetainę, kur jis gali būti naudojamas kaip papildoma sėdėjimo vieta arba pagalvėlės palaikymas, tiek miegamojo kambarį, kur jis gali tarnauti kaip atsipalaidavimo vieta ar papildoma sėdėjimo vieta.

ROYAL pufas yra puikus pasirinkimas, suteikiantis jums ne tik patogumą, bet ir stilingą akcentą. Tikiuosi, kad ši informacija padėjo jums susipažinti su ROYAL pufu ir paliko jums palankų įspūdį. Jei turite klausimų ar norite daugiau informacijos, aš visada pasiruošęs padėti jums pasirinkti tobulo dizaino ir funkcionalumo pufą jūsų svetainei ar miegamajam kambariui.

 

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai