Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
DOMINO, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas, minkštasuolis svetainei, miegamajam, prieškambariui
NUOTRAUKOS
DOMINO, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas, minkštasuolis svetainei, miegamajam, prieškambariui

DOMINO, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas, minkštasuolis svetainei, miegamajam, prieškambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 110 x 36 x 43 cm (I x G x A).
Pufas DOMINO ras vietą ir svetainėje, ir prieškambaryje, ir terasoje. O žaisdami su audiniais - sukursite tik Jūsų interjerui būdingą baldą.
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Taip pat galima rinktis kojelių ir LMDP plokštės spalvą.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Kavos staliukas DOMINO – tai elegantiškas ir funkcionalus baldas, kuris sujungs stilių su universalumu. Šis staliukas yra tinkamas ne tik kaip praktiškas paviršius jūsų kavai ar knygai, bet ir kaip išskirtinis interjero akcentas.

Vienas iš DOMINO kavos staliuko privalumų yra galimybė pasirinkti iš plato audinių arba natūralios odos. Tai suteikia jums galimybę tinkamai derinti staliuką prie savo namų dizaino stiliaus ir asmeninių pageidavimų. Audinio šiltumas ar odos elegancija gali pridėti jaukumo ir prabangos jūsų gyvenamojoje erdvėje.

Pasirinkimas tarp plato audinių ar natūralios odos atveria duris plato spalvų spektrui. Kiekvienam audiniui ar odai turime itin platų spalvų pasirinkimą, leisdamas jums sukurti staliuką pagal jūsų individualius skonius. Nu nuobodžių neutralių tonų iki ryškių ir išraiškingų spalvų, DOMINO suteikia jums galimybę eksperimentuoti su spalvomis ir sukurti išskirtinį dizainą.

Svarbu paminėti, kad kaina gali keistis priklausomai nuo pasirinkto audinio ar odos tipo. Tai suteikia jums galimybę rinktis pagal savo biudžetą ir individualias reikmes, garantuojant, kad staliukas atitiks tiek funkcionalumo, tiek išvaizdos aspektus.

Be to, DOMINO staliuką galima pritaikyti pasirinkus kojelių ir LMDP plokštės spalvą. Ši galimybė leidžia jums dar labiau pritaikyti staliuką pagal savo interjero spalvų paletę, suteikiant jums galimybę sukurti suderintą ir harmoningą erdvę.

DOMINO kavos staliukas ne tik atitiks jūsų praktinius poreikius, bet ir pridės stiliaus jūsų namams. Jo universalius dizainas, spalvų gausa ir galimybė pasirinkti medžiagas leidžia jums sukurti unikalią erdvę, atitinkančią jūsų asmeninius poreikius.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai