Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, vaikų kambariui, miegamajam, prieškambariui GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, vaikų kambariui, miegamajam, prieškambariui GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, vaikų kambariui, miegamajam, prieškambariui
NUOTRAUKOS
GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, vaikų kambariui, miegamajam, prieškambariui
GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, vaikų kambariui, miegamajam, prieškambariui
GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, vaikų kambariui, miegamajam, prieškambariui

GRETA, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, vaikų kambariui, miegamajam, prieškambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 60 x 60 x 42 cm (P x G x A).
Išskirtinių formų pufas GRETA – komfortiškam laisvalaikiui.
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą. 
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Fotelio pagrindą galite rinktis: besisukantį ratą arba kojeles. pasirinkimą atlikite skiltyje"papildomi prekės parametrai".
Šiuolaikiškas dizainas patenkins net ir išrankiausių klientų skonį. 
Fotelį galėsite pritaikyti tiek klasikiniame, tiek moderniame namų interjere.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Pufas GRETA - tai ne tik papildymas jūsų interjerui, bet ir puikus būdas pridėti komforto ir šilumos į jūsų namus. Jo minkštas ir švelnus paviršius kviečia sėdėti, leisti laiką su knyga ar tiesiog atsipalaiduoti po ilgos dienos. Pasirinkimas tarp audinio arba natūralios odos suteikia jums galimybę sukurti pufą, atitinkantį jūsų individualius poreikius ir stilių.

Pufą GRETA galima gauti iš aukštos kokybės audinio arba natūralios odos. Audinys suteikia jaukumo ir šilumos jausmą, tuo tarpu oda gali pridėti elegancijos ir prabangos. Ši galimybė leidžia jums tinkamai pritaikyti pufą prie jūsų namų dizaino, sukurti erdvę, kurioje jauku ir patogu.

Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas neapsiriboja tik medžiaga, bet ir spalvomis. Kiekvienam pasirinkimui suteikiamas itin platų spalvų spektras, leidžiantis jums sukurti harmoningą arba drąsų interjerą, atsižvelgiant į jūsų asmeninį skonį. Nuo neutralių tonų iki ryškių ir sodrių spalvų - galite pasirinkti tai, kas geriausiai atspindi jūsų nuotaiką ir stilių.

Verta pabrėžti, kad kaina gali keistis priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos. Tai suteikia jums galimybę rinktis pagal savo biudžetą ir individualius pageidavimus. Tai reiškia, kad ne tik gaunate aukštos kokybės baldą, bet ir galite pasirinkti jį pagal savo finansinius apribojimus.

Pufas GRETA yra daugiau nei tik baldas – tai puikus būdas pridėti šilumos, funkcionalumo ir stiliaus į jūsų namus. Jo universalumas, platūs pasirinkimai ir kokybė užtikrina, kad šis pufas taps neatskiriama jūsų kasdienybės dalimi, atnešiančia jums džiaugsmą ir komfortą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai