Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
DAVINCI, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, vaikų kambariui, miegamajam, prieškambariui DAVINCI, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, vaikų kambariui, miegamajam, prieškambariui DAVINCI, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, vaikų kambariui, miegamajam, prieškambariui
NUOTRAUKOS
DAVINCI, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, vaikų kambariui, miegamajam, prieškambariui
DAVINCI, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, vaikų kambariui, miegamajam, prieškambariui
DAVINCI, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, vaikų kambariui, miegamajam, prieškambariui

DAVINCI, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, vaikų kambariui, miegamajam, prieškambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 101 x 38 x 43 cm (I x G x A).
DAVINCI pufas pasižymi neeiline estetika, kurią kuria baldo struktūra ir jos elementai. Plonos metalinės kojelės suteikia lengvumo pojūtį, o neslepiamos metalinės struktūrinės detalės, kurių spalvą galite rinktis, suteikia pufui originalumo.
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Pufas DAVINCI yra universalus baldas, kuris ne tik prideda funkcionalumo bet ir papuošia bet kurią erdvę. Jo stilingas dizainas ir kompaktiškas dydis leidžia puikiai įsilieti tiek į svetainės, vaikų kambario, prieškambario, ar darbo kambario interjerą. Tai puikus sprendimas tiems, kurie vertina ne tik funkcionalumą, bet ir estetiškumą.

Būdamas lengvas ir neapimantis, DAVINCI pufas yra puikus būdas pasižymėti bet kurioje patalpoje. Jis tampa ne tik papildomu sėdėjimo elementu, bet ir dekoratyviniu akcentu, kuris gali pakeisti ir atnaujinti jūsų interjero išvaizdą. Jo universalumas leidžia jums eksperimentuoti su interjero stiliumi ir sukurti jums tinkamą erdvę.

Vos prisėdę pailsėti ant DAVINCI pufų, pajusite audinio švelnumą. Tai yra ne tik komfortabilus, bet ir malonus elementas, kurį norėsite naudoti kaip vietą atsipalaiduoti, skaityti knygas, ar tiesiog mėgautis ramumu. Šis pufas yra puikus papildymas bet kuriai patalpai, kur norite sukurti jaukią ir šiltą atmosferą.

Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas suteikia jums galimybę pritaikyti DAVINCI pufą pagal savo skonį ir interjero spalvų paletę. Audinys gali pridėti šiltumo ir tekstūros, tuo tarpu oda suteiks elegancijos ir prabangos pojūtį. Kiekvienam pasirinkimui taip pat siūlomas platų spalvų spektras, leidžiantis jums sukurti tikrai unikalų ir pritaikytą pufą.

DAVINCI pufas yra ne tik baldas, bet ir interjero akcentas, kuris pridės komforto ir stiliaus jūsų namams. Jo funkcionalumas, patogumas ir galimybė pritaikyti pagal asmeninius poreikius daro šį pufą idealiu pasirinkimu bet kuriam gyvenamajam plotui. Tai investicija į jaukią ir estetišką namų atmosferą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai