Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
DOMINO, MAGRĖS BALDAI apvalus minkštas pufas svetainei, vaikų kambariui, prieškambariui, biurui DOMINO, MAGRĖS BALDAI apvalus minkštas pufas svetainei, vaikų kambariui, prieškambariui, biurui DOMINO, MAGRĖS BALDAI apvalus minkštas pufas svetainei, vaikų kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
DOMINO, MAGRĖS BALDAI apvalus minkštas pufas svetainei, vaikų kambariui, prieškambariui, biurui
DOMINO, MAGRĖS BALDAI apvalus minkštas pufas svetainei, vaikų kambariui, prieškambariui, biurui
DOMINO, MAGRĖS BALDAI apvalus minkštas pufas svetainei, vaikų kambariui, prieškambariui, biurui

DOMINO, MAGRĖS BALDAI apvalus minkštas pufas svetainei, vaikų kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 60 x 60 x 38 cm (I x G x A).
Apvalus pufas DOMINO ras vietą ir svetainėje, ir prieškambaryje, ir terasoje. O žaisdami su audiniais - sukursite tik Jūsų interjerui būdingą baldą.
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Pufas DOMINO - tai universalus ir išskirtinio dizaino baldas, kuris puikiai tinka įvairioms namų erdvėms. Jo funkcionalumas ir stilingumas leidžia jį harmoningai integruoti ne tik į svetainę, bet ir vaikų kambarį, prieškambarį ar darbo kambarį, suteikiant kiekvienai vietai savo unikalų spalvingą akcentą.

Vos prisėdę pailsėti ant DOMINO pufą, pajusite audinio švelnumą, kuris leis jums atsipalaiduoti ir mėgautis maloniu sėdėjimo komfortu. Tai puikus būdas papildyti bet kurios patalpos atmosferą sujungiant funkcionalumą su stiliaus elementu.

DOMINO pufą galima pasirinkti iš plato audinių arba natūralios odos, suteikdama jums galimybę atitikti jūsų interjero poreikius ir skonį. Audinio šiltumas ir patogumas gali suteikti jaukumo ir šilumos pojūtį, tuo tarpu oda pridės elegancijos ir prabangos. Ši galimybė leidžia jums išreikšti savo asmeninį stilių ir sukurti interjerą, kuris atspindi jūsų unikalumą.

Kiekvienam DOMINO pufų pasirinkimui yra suteikiamas itin platus spalvų spektras. Nu nuobodžių neutralių atspalvių iki ryškių ir gyvų spalvų, jūs turite galimybę sukurti išraiškingą ir įdomų dizainą pagal savo skonį ir interjero poreikius. Šis spalvų pasirinkimas leidžia jums eksperimentuoti ir pritaikyti DOMINO pufą pagal savo unikalų stilių.

DOMINO pufas ne tik praturtins jūsų namus, bet ir pridės praktiškumo ir šiuolaikinio dizaino elementą. Jo universalumas ir platūs pasirinkimai suteikia jums galimybę sukurti ne tik funkcionalią, bet ir estetiškai pritraukiančią namų erdvę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai