Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

blog

2024 Metų Interjero Tendencijos: Ką pasirinkti?

Sakoma, jog nauji metai atneša naujas tendencijas ir suteikia įkvėpimo įvairiems pokyčiams. 2024-tieji metai žada būti tikru baldų kūrybos ir dizaino iššūkiu. Kaip niekada anksčiau, individualesnės ir funkcionalios erdvės tampa vienų pagrindinių šiuolaikinių namų prioritetų. Šiame straipsnyje peržvelgsime naujausias tendencijas ir patarsime į ką vertėtų akcentuotis šiais, 2024 metais.

2024 metų namų interjero ir baldų tendencijos

 

 

Drąsūs spalvų pasirinkimai

 

2023 metai atnešę neutralių, raminančių kreminės spalvos pasirinkimų bangą interjero tendencijose, verčia absolučiai naują puslapį 2024-taisiais. Šie metai atneš ryškesnes detales, kurios įkvėps išeiti iš įprastųjų komforto zonų ir įsitraukti į drąsesnių, ryškesnių spalvų pasaulį. Dizaineriai ir interjero ekspertai pranašauja, jog šie metai bus skirti ryškioms spalvoms – tai ne tik drąsus, bet ir itin efektingas pasirinkimas.

Geltona, šviesi arba gilios rožinės atspalviai, kuriuos galbūt daugelis laikytų netradiciniais, tapo pagrindiniais pokyčių varikliais šiųmetiniame interjero dizaine. Skirtingai nei ankstesniais metais, kai dėmesys buvo skiriamas neutralioms, subtilioms spalvoms, 2024-taisiais pabrėžiamas noras išryškinti ir išsiskirti. Ryškios spalvos – tai puiki galimybė suteikti namams individualumo, energijos bei charizmos.

Vienas iš būdų, kaip įtraukti šias ryškias detales į savo interjerą, yra pasirinkti išskirtinį baldų komplektą, pavyzdžiui, Grafų baldų minkštų baldų komplektą CHILUX EV. Šis komplektas ne tik suteiks jūsų namams naują, modernų akcentą, bet ir pasižymės aukščiausiu stiliumi bei funkcionalumu.

CHILUX EV minkštų baldų komplektą sudaro pufo, sofos, fotelio bei kampo pasirinkimai, kurie leidžia jums susikomplektuoti namų svetainės erdvę pagal savo individualius poreikius ir stilių. Šis komplektas išsiskiria ne tik ryškia spalva, bet ir elegancija bei unikaliu dizainu. Ergonomiška baldo konstrukcija užtikrina maksimalų patogumą, tad čia galėsite mėgautis ilgomis valandomis praleistomis su šeima ar draugais ar tiesiog atsipalaiduoti po ilgos bei įtemptos dienos.

Taigi, pasinerti į ryškias spalvas ir įtraukti į savo namus tokias išskirtines detalės kaip CHILUX EV komplektas – tai ne tik drąsu, bet ir žavinga, suteikianti jūsų namams naują gyvybę ir stilių, kuriuo galėsite džiaugtis ilgą laiką.

Auksiniai atspalviai

 

Auksiniai atspalviai šių metų interjero tendencijose ne tik pritrauks dėmesį, bet ir taps neatsiejama namų interjero dalimi, ypač valgomuosiuose, virtuvėse ir svetainėse. Šie šilumą ir eleganciją atspindintys atspalviai pridės subtilaus akcento įvairioms erdvėms, suteikdami jiems šiek tiek prabangos bei stilistikos.

Vienas iš šios tendencijos pavyzdžių - išskirtinis ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas HARIS, kuris ne tik atlieka praktinę funkciją, bet ir tampa stilingu namų interjero akcentu. Jo auksinės detalės subtiliai įpintos tarp kitų spalvų, suteikia interjerui šilumos ir prabangos jausmo. Stalo kruopščiai parinktas medžiagų derinys ir išskirtinės linijos pridės elegancijos kiekvienai erdvei.

Šios stalas taip pat pasižymi funkcionalumu - jį galima lengvai pritaikyti skirtingoms situacijoms, paverčiant nuo kasdienio valgomasis stalas į ypatingą šventinį stalą, prie kurio maloniai susėdę gali pasimėgauti ne tik šeima, bet ir draugai. Tai puikus pavyzdys, kaip auksiniai atspalviai gali originaliai praturtinti ir pakelti bet kurio namų interjero įspūdį.

Namų ofisai taps vientiso interjero dalimi

 

Pamirškite kamputyje įspaustą darbo zoną! Produktyvi aplinka taps vienu populiariausių namų tendencijų šiais 2024 metais. Augant populiarumui dirbti nuotoliu - augs ergonomiškų bei stilingų ofiso baldų pasirinkimas, kad darbo vietos būtų funkcionalesnės bei įkvėptu naujoms idėjoms.

Kaip to pasiekti? Vienas iš būdų, yra derinti ofiso baldus ir dekorą su bendru Jūsų namų interjero stiliumi. Tai reiškia, kad biuro stalai, biuro kėdės ir lentynos gali būti pasirinkti taip, kad jie harmoningai susilietų su jau esančiais namų interjero elementais.

Be to, ergonomiškumas tampa dar svarbesnis norint sukurti patogią darbo aplinką namuose. Tai apima ne tik tinkamai pritaikytas kėdes ir stalus, bet ir kitus komfortą didinančius elementus, tokius kaip patogi apšvietimo sistema, reguliuojamo aukščio stalai bei kėdės. Tokios detalės padeda sumažinti fizinį krūvį, pagerinti laikyseną ir sumažinti nuovargį, kuris gali kilti nuolat dirbant sėdint.

Ergonomiški ir stilingi ofiso baldai tapo ne tik produktyvumo, bet ir komforto simboliu. Tinkamai parinkti biuro baldai ir dekoratyviniai elementai gali suteikti darbo aplinkai ne tik funkcionalumą, bet ir estetinę prabangą. Taigi, suderindami ergonomiškumą su namų interjero stiliumi, galite sukurti patrauklią ir naudingą darbo erdvę tiesiogiai savo namuose.

Neturite daug erdvės darbo zonos įrengimui? Nebėda! Pavyzdžiui rašomasis darbo stalas konsole RIVOLI 6 yra tobula jungtis tarp stiliaus ir funkcionalumo. Jo skandinaviškas dizainas su natūraliais medžio tonais prideda modernumo jūsų erdvei, o kompaktiški matmenys daro jį puikiu sprendimu tiek mažoms patalpoms, tiek tiems, kurie neturi daug vietos savo darbo erdvei. Tai ne tik elegantiškas stalas, bet ir praktiškas sprendimas tiems, kurie siekia sukurti išskirtinę ir funkcionalią erdvę be didelių išlaidų ar vietos reikalavimų.

Atraskite vietos stiklinėms detalėms

 

Stiklo elementai neabejotinai tampa išskirtiniu dizaino sprendimu, suteikiančiu erdvei subtilų ir rafinuotą žavesį. Stikliniai fragmentai balduose atneša ne tik modernumo, bet ir elegancijos pojūtį, kuris subtiliai transformuoja bet kurią erdvę.

Didelės stiklinės plokštės, naudojamos valgomojo stalui ar baldo apdailai, suteikia jūsų namams prabangos akcentą, tuo pačiu išlaikydamos lengvumą ir skaidrumą. Šios stiklinės detalės puikiai tinka tiek moderniems, tiek klasikiniams interjerams, suteikdamos jiems subtilų šiuolaikinio žavesio prieskonį.

Tačiau stiklas neišlieka tik didelių baldų sferose – jis tampa populiarus ir mažesniuose akcentuose, tokiose kaip šviestuvuose ar naktiniuose staliukuose. Stiklo šviesos sklaida ir skaidrumas suteikia jūsų interjerui subtilų, bet ryškų akcentą, kuris pritraukia dėmesį ir suteikia tam tikrą išskirtinumą. Pavyzdžiui, PALAS1 svetainės baldų kolekcija siūlo išskirtinį dizainą ir funkcionalumą jūsų svetainei. Ši komoda, konsole, kavos staliukas bei spintelė ne tik praturtins, bet ir išryškins jūsų interjero stilių. Stikliniai paviršiai šiame komplekte padės sukurti subtilų bei išskirtinį interjerą. Minimalistinis, tačiau elegantiškas dizainas ir aukštos kokybės medžiagos suteikia jums galimybę sukurti modernią ir patrauklią erdvę, kurioje malonu praleisti laiką su artimaisiais. PALAS1 kolekcijos baldai - tai puikus būdas pridėti šilumos ir jaukumo jūsų namams bei patrauklumo jūsų gyvenamai erdvei.

Be to, stikliniai paviršiai yra universalus ir puikiai derinami su įvairiomis apdailos medžiagomis. Ar tai būtų medis, metalas ar marmuras, stiklas suteikia subtilų kontrastą ir praturtina bet kokio interjero viziją. Šis universalumas leidžia jums drąsiai eksperimentuoti su įvairiomis dizaino koncepcijomis ir įnešant šviežių spalvų jūsų interjerui.

Pasinerkite į naujausias baldų tendencijas su ELDA

 

Sunku išsirinkti? O gal turite kitokių namų svajonių? Mūsų elektroninė parduotuvė siūlo platų baldų pasirinkimą, kuris atitiks įvairių klientų poreikius ir stilius. Norite apžiūrėti gyvai? Aplankykite mus fizinėse parduotuvėse Šiauliuose bei Utenoje! Su mūsų dideliu asortimentu ir draugišku bei profesionaliu aptarnavimu padėsime jums rasti tinkamus baldus jūsų namams, kurie ne tik atspindės jūsų asmeninį skonį, bet ir suteiks jums komfortą ir džiaugsmą savo gyvenamoje aplinkoje.