Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
HARIS AUKSINIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas HARIS AUKSINIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas HARIS AUKSINIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas HARIS AUKSINIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
HARIS AUKSINIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
HARIS AUKSINIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
HARIS AUKSINIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
HARIS AUKSINIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

HARIS AUKSINIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose. 
Stalas su 2 intarpais, kurių plotis po 50 cm. Todėl stalą galėsite išskleisti net iki 220/240/260 cm (ilgis priklauso nuo pasirinkto stalo ilgio).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 36 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 4 x 1 cm.
Kojų spalva - auksinė.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

HARIS AUKSINIS pietų stalas yra puikus pasirinkimas tiek šeimai, tiek verslo aplinkai, siūlantis aukščiausią kokybę ir išskirtinį stilių. Šio stalo stalviršis yra išskirtinai atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, užtikrindamas ilgaamžiškumą ir nepriekaištingą išvaizdą.

Stalviršio dizainas pasižymi platu spalvų pasirinkimu, leidžiančiu pritaikyti stalą prie įvairių interjero stilių ir asmeninių skonių. Stalviršis yra pagamintas iš LMDP (laminuoto melaminuoto dujų pluošto) plokštės, kurios storis siekia 36 mm. Ši medžiaga suteikia stalo viršui ne tik estetinį išvaizdą, bet ir didelį atsparumą įvairiems mechaniniams pažeidimams.

Kiekvienas stalas turi PVC kantuotę, kurios storis yra 2 mm. Tai ne tik suteikia tvirtumo ir ilgaamžiškumo, bet ir apsaugo nuo vandens įsiskverbimo į stalo vidų. Šios detalės yra neatskiriama HARIS AUKSINIO stalo dalis, prisidedanti prie jo išvaizdos ir funkcionalumo.

Stalo kojos yra pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, kuris suteikia stabilią ir tvirtą konstrukciją. Kojų plotis yra 4 x 1 cm, užtikrinant tinkamą stabilumą net ir esant dideliam apkrovimui. Auksinė kojų spalva suteikia stalui išskirtinę eleganciją ir šiuolaikišką išvaizdą, derinantį su įvairiais interjero sprendimais.

HARIS AUKSINIS pietų stalas ne tik puikiai atrodo, bet ir atitinka aukštus kokybės standartus bei funkcionalumo reikalavimus. Tai puiki investicija į jūsų erdvę, kurioje ne tik galėsite mėgautis skaniu maistu, bet ir džiaugtis ilgalaikiu baldų naudojimu.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai