Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
PALAS1 svetainės baldų kolekcija: komoda, konsolė, kavos staliukas, spintelė, stiklinis stalviršis
NUOTRAUKOS
PALAS1 svetainės baldų kolekcija: komoda, konsolė, kavos staliukas, spintelė, stiklinis stalviršis

PALAS1 svetainės baldų kolekcija: komoda, konsolė, kavos staliukas, spintelė, stiklinis stalviršis

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Baldų stalviršis - grūdintas stiklas.
Baldai gaminami iš LMDP, kuri yra atspari įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
LMDP spalvą galima rinktis.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Rėmas - milteliniu būdu dažytas metalas.
Metalinio rėmo profilių storis - 1,5 cm.
Rėmo spalva - juoda.
Baldai surinkti.
Pagaminta Europoje. 
 

 

Aprašymas

 

Ši išskirtinė baldų kolekcija, kurios sudėtyje yra komoda, konsolė, kavos staliukas ir spintelė, atspindi modernų stiliaus ir funkcionalumo derinį. LMDP (laminuotas medienos pluoštas) naudojimas suteikia galimybę pasirinkti įvairias spalvas, pritaikant baldus prie bet kokio interjero.

Baldai išsiskiria ne tik savo išvaizda, bet ir aukštos kokybės medžiagomis. LMDP yra atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, užtikrinant ilgaamžiškumą ir išvaizdą per daugelį metų. Galimybė pasirinkti LMDP spalvą leidžia klientams sukurti unikalų ir asmenišką interjerą, atitinkantį jų skonį.

Baldų stalviršis yra pagamintas iš grūdinto stiklo, kuris ne tik suteikia elegantiškumo, bet ir yra lengvai priežiūros. Šis elementas suteikia baldams modernaus ir šiuolaikiško dizaino išvaizdą, pritraukianti dėmesį ir sukurdama harmoningą bendrą vaizdą.

Baldai gaminami naudojant LMDP plokštes, kurių storis siekia 18 mm. Šios plokštės yra tvirtos ir patvarios, taip pat lengvai prižiūrimos. Kantuotė iš PVC ne tik apsaugo nuo įbrėžimų, bet ir suteikia baldų gaminiam estetišką išvaizdą. PVC storis - 2 mm, užtikrinantis ilgalaikį apsaugą.

Rėmas, pagamintas miltelinio būdo dažytu metalu, yra ne tik stiprus, bet ir lengvas. Metalinio rėmo profilių storis yra 1,5 cm, o rėmo spalva - juoda, suteikianti kontrastingą ir modernų kontrastą medžiagoms. Ši baldų kolekcija sujungia funkcionalumą su moderniu dizainu, kuris pritraukia dėmesį ir suteikia jums galimybę sukurti stilingą ir harmoningą namų interjerą.

Garantija 2 metai.

 

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai