Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RO19 svetainės baldų kolekcija. Sekcija, spinta, komoda, lentyna, TV staliukas, rašomasis stalas, vitrina
NUOTRAUKOS
RO19 svetainės baldų kolekcija. Sekcija, spinta, komoda, lentyna, TV staliukas, rašomasis stalas, vitrina

RO19 svetainės baldų kolekcija. Sekcija, spinta, komoda, lentyna, TV staliukas, rašomasis stalas, vitrina

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Metalo akcentai kampuose ir rankenėlese.
Galima rinktis kairines arba dešinines komodų, spintų, staliukų ir kitų baldų moduliacijas.
Vitrinoje RO2 ir komodoje RO7 galima papildomai įmontuoti LED apšvietimą lentynose.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Išskirtinio ir modernaus dizaino modulinių baldų sistema, kurio dėka sukursite originalų kambario dizainą.
Baldai nesurinkti.

 

Aprašymas

 

Mūsų naujoji baldų kolekcija įpina įvairių funkcijų ir stiliaus elementus, sukurdama jaukią ir funkcionalią erdvę jūsų namuose. Ši kolekcija apima sekciją, spintą, komodą, lentyną, TV staliuką, rašomąjį stalą ir vitriną, atitinkančius įvairias jūsų interjero poreikius.

Kolekcijos elementai yra išskirtinio dizaino su dėmesiu į detalę ir funkcionalumą. Kantuotės elementai, padėję pasiekti subtilų ir elegantišką išvaizdą, yra pagaminti iš PVC, užtikrinančio ilgaamžiškumą ir atsparumą kasdieniam naudojimui.

Baldai yra gaminami iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, kuri ne tik suteikia jiems tvirtumą, bet ir užtikrina ilgalaikę tarnavimą. Ši medžiaga pasižymi ypatingu atsparumu įvairiems poveikiams, todėl jūsų baldai išlaikys savo formą ir kokybę ilgą laiką.

Spalvų pasirinkimo nėra, nes kolekcija pasižymi minimalistiniu, bet šiuolaikišku dizainu, kuris lengvai derinamas su įvairiais interjero stiliais. Tai suteikia jums galimybę lengvai integruoti baldus į jūsų namų aplinką, nevaržant save spalvinėmis galimybėmis.

Metaliniai akcentai kampuose ir rankenėlėse prideda šiuolaikiškos elegancijos ir subtilaus blizgesio kolekcijai. Šie detalių akcentai ne tik pabrėžia dizaino estetiką, bet ir suteikia jums praktiškumą, patogiai atidarydami duris ir stumiant stalčius.

Mūsų baldų kolekcija yra ne tik vizualiai patraukli, bet ir praktiška bei universalu, kad atitiktų jūsų kasdienius poreikius. Ji puikiai derinsis su skirtingais namų interjero stiliais ir suteiks jums galimybę sukurti patogią, jaukią bei modernią erdvę savo gyvenamajame.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai