Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
PALAS svetainės baldų kolekcija: TV staliukas, kavos staliukas, komoda, spintelė, konsolė
NUOTRAUKOS
PALAS svetainės baldų kolekcija: TV staliukas, kavos staliukas, komoda, spintelė, konsolė

PALAS svetainės baldų kolekcija: TV staliukas, kavos staliukas, komoda, spintelė, konsolė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Baldai gaminami iš LMDP, kuri yra atspari įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
LMDP spalvą galima rinktis.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Rėmas - milteliniu būdu dažytas metalas.
Metalinio rėmo profilių storis - 1,5 cm.
Rėmo spalva - juoda.
Baldai surinkti.
Pagaminta Europoje. 

 

Aprašymas

 

Ši išskirtinė baldų kolekcija pristato puikų derinį tarp modernaus dizaino ir funkcionalumo, įtraukdama į savo asortimentą įvairius elementus, kurie suteiks jūsų namams ne tik stilingumo, bet ir praktiškumo. Kolekcijos sudėtį sudaro TV staliukas, kavos staliukas, komoda, spintelė ir konsolė, visi sukurti su dėmesiu detalėms ir kokybei.

Viena iš kolekcijos stipriųjų pusių yra galimybė pasirinkti LMDP spalvą pagal savo interjero poreikius. Tai reiškia, kad galėsite lengvai pritaikyti baldus prie jūsų namų spalvų schemos, sukurdami harmoningą bendrą įspūdį.

Baldų konstrukcijoje naudojamos 18 mm storio LMDP plokštės, užtikrinančios stabilumą ir ilgaamžiškumą. Jos kantuotos PVC juostele, kurios storis siekia 2 mm, suteikia ne tik papildomą tvirtumą, bet ir estetišką išvaizdą. Rėmas, pagamintas iš miltelinio būdu dažyto metalo su 1,5 cm storio profiliais, pridės subtilumo ir elegancijos kiekvienam elementui. Rėmo juoda spalva suteiks jūsų interjerui modernumo ir universalumo, leisdamas lengvai derinti šiuos baldus su kitais namų apstatymo elementais.

Kiekvienas kolekcijos elementas – nuo TV staliuko, kavos staliuko ir komodos iki spintelės ir konsolės – sukuria harmoningą erdvę, kurioje galėsite patogiai organizuoti savo buitį. Šie baldai ne tik atitiks jūsų estetinius reikalavimus, bet ir atneš funkcionalumą į jūsų kasdienį gyvenimą. Baldų kolekcija su LMDP spalvos pasirinkimu, tvirtomis medžiagomis ir moderniu dizainu – tai investicija į jūsų namų komfortą ir eleganciją.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai