Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RO7 komoda, vitrina, indauja svetainei, valgomajam RO7 komoda, vitrina, indauja svetainei, valgomajam RO7 komoda, vitrina, indauja svetainei, valgomajam
NUOTRAUKOS
RO7 komoda, vitrina, indauja svetainei, valgomajam
RO7 komoda, vitrina, indauja svetainei, valgomajam
RO7 komoda, vitrina, indauja svetainei, valgomajam

RO7 komoda, vitrina, indauja svetainei, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 130 x 46 x 114 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Metalo akcentai kampuose ir rankenėlėse.
Galima rinktis kairinę arba dešininę komodos moduliaciją.
Komodoje galima papildomai įmontuoti LED apšvietimą lentynose.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Išskirtinio ir modernaus dizaino modulinių baldų sistema, kurio dėka sukursite originalų kambario dizainą.
Baldas nesurinktas.

RO baldų kolekcijos pasirinkimas  RO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Komoda yra funkcionalus baldas, kuris tampa neatskiriama dalimi bet kurio modernaus arba klasikinio interjero. Ši konkrečiai kalbant apie komodą, ji yra pagaminta iš kokybiško LMDP (laminuoto medžio drožlių plokštės), užtikrinant ilgaamžiškumą ir stabilumą.

Viena iš komodos savybių yra jos paviršiaus danga - PVC. PVC (polivinilchloridas) yra plastikas, kuris pasižymi atsparumu drėgmei, dūrimui, šilumai ir chemikalams, todėl jis puikiai tinka naudoti baldų gamybai. Šis medžiagos pasirinkimas užtikrina, kad komoda ne tik atrodo elegantiškai, bet ir lengvai priežiūrai.

Dizaino aspektu komoda turi minimalistinį požiūrį, nes spalvų pasirinkimo nėra. Tai suteikia galimybę šį baldą lengvai priderinti prie įvairių interjero spalvų schemų ir stilių. Tačiau, norint įvesti šiek tiek kontrasto ir išskirtinumo, komodoje naudojami metaliniai akcentai kampuose ir rankenėlėse. Šie metaliniai detaliai ne tik suteikia modernų ir industrijinį žvilgsnį, bet ir prisideda prie bendro baldų tvirtumo.

Praktiškumas yra vienas iš pagrindinių šios komodos privalumų. Su daugybe stalčių, komoda suteikia daug vietos saugoti įvairias daiktų, nuo drabužių iki kitų namų reikmenų. Tai puikus pasirinkimas tiek gyvenamajame kambaryje, tiek miegamajame, kur jums reikia tvarkyti ir organizuoti daugybę daiktų.

Visa tai daro šią komodą ne tik estetiškai patrauklią, bet ir praktiškai naudingą baldų elementą jūsų namuose. Tai puikus būdas derinti funkcionalumą su stiliaus išraiška.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai