Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RO1 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui RO1 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui RO1 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui
NUOTRAUKOS
RO1 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui
RO1 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui
RO1 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui

RO1 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 80 x 58 x 192,5 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Metalo akcentai kampuose ir rankenėlėse.
Galima rinktis kairinę arba dešininę spintos moduliaciją.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Išskirtinio ir modernaus dizaino modulinių baldų sistema, kurio dėka sukursite originalų kambario interjerą.
Baldas nesurinktas.

RO baldų kolekcijos pasirinkimas  RO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spinta yra neatskiriama namų ar biuro interjero dalis, į kurią dažnai kreipiamasi siekiant organizuoti erdvę ir sutvarkyti daiktus. Šiuo atveju aptarsime spintą, kurios kantuotė pagaminta iš PVC, o baldas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožinėjimas su plėvelė).

PVC kantuotė suteikia spintai ne tik estetiškumo, bet ir ilgaamžiškumo. Tai tvirtas ir atsparus medžiagos tipas, kuris nebijo drėgmės ir yra lengvai valomas. Ši kantuotė užtikrina, kad spinta išliks tvirta ir nepažeista ilgą laiką, o tai yra svarbu, siekiant išlaikyti baldų funkcionalumą ir išvaizdą.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP, kuris yra medienos drožinėjimas su plėvele. Šis medžio tipas yra žinomas dėl savo tvirtumo, stabilumo ir atsparumo deformacijoms bei įbrėžimams. Todėl spinta ne tik atrodo elegantiškai, bet ir atitinka aukštus kokybės standartus, užtikrinant ilgalaikį naudojimą.

Kalbant apie spalvų pasirinkimą, ši spinta išsiskiria paprastumu ir universalumu. Ji yra prieinama vieno stiliaus, nes nėra galimybės pasirinkti iš įvairių spalvų paletės. Tai gali būti privalumas norint integruoti spintą į įvairias interjero spalvų schemas, tačiau tuo pačiu metu gali riboti individualią išraišką ir galimybę derinti su kitais baldais.

Visa tai apibendrinant, spinta su PVC kantuote ir aukštos kokybės LMDP baldų korpusu yra patvari, funkcionali ir universalios išvaizdos. Ši spinta puikiai tiks tiek namuose, tiek ofise, suteikdama tvarką ir stilių savo aplinkai.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai