Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RO3 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui RO3 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui RO3 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
RO3 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui
RO3 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui
RO3 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui

RO3 TV staliukas, spintelė, svetainės, miegamojo, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 46 x 50,5 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Metalo akcentai kampuose ir rankenėlėse.
Galima rinktis kairinę arba dešininę staliuko moduliaciją.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Išskirtinio ir modernaus dizaino modulinių baldų sistema, kurio dėka sukursite originalų kambario dizainą.
Baldas nesurinktas.

RO baldų kolekcijos pasirinkimas  RO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

TV staliukas yra neatsiejama dalis kiekvieno modernaus namo ar buto interjero, o kantuotės PVC ir LMDP aukštos kokybės medžiagos suteikia šiam baldui ne tik stilingą išvaizdą, bet ir ilgaamžiškumą bei atsparumą kasdieniam naudojimui.

Šio TV staliuko kantuotė yra pagaminta iš PVC, kuris pasižymi ne tik estetiškumu, bet ir ilgaamžiškumu. Tai yra tvirta ir atspari medžiaga, kuri išlaiko savo spalvą ir išvaizdą net ilgą laiką intensyvios naudojimo sąlygomis. LMDP (laminuotas medienos pluošto lakštai) suteikia staliukui tvirtumą ir stabilumą, todėl jis tarnaus ilgus metus be jokių deformacijų ar kitų defektų.

Spalvų pasirinkimo galimybė nėra, tačiau tai suteikia galimybę lengvai derinti staliuką su įvairiais interjero stilių elementais. Metaliniai akcentai kampuose ir rankenėlėse ne tik suteikia staliukui modernų ir šiuolaikišką išvaizdą, bet taip pat pabrėžia jo kokybę bei detalių dėmesį dizainui.

Staliuko dizainas yra funkcionalus, suteikiantis pakankamai vietos įvairiems prietaisams, priedams ar net dekoracijoms. Jo stilingas ir minimalistinis dizainas leidžia lengvai integruoti jį į įvairius interjero stilius nuo modernaus iki klasikinio.

Visas šis TV staliukas ne tik puikiai atlieka savo funkciją kaip televizoriaus laikiklis, bet ir suteikia jūsų namams ar butui elegantišką ir modernią atmosferą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, stilių ir funkcionalumą savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai