Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
MAGRĖ-9, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama dvivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam MAGRĖ-9, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama dvivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam MAGRĖ-9, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama dvivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam
NUOTRAUKOS
MAGRĖ-9, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama dvivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam
MAGRĖ-9, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama dvivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam
MAGRĖ-9, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama dvivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam

MAGRĖ-9, MAGRĖS BALDAI minkšta nemiegama dvivietė sofa svetainės kambariui, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 168 x 100 x 103 cm (P x G x A).
Sofos pagalvėlės gaminamos iš silikoninių granulių, kurios tolygiai pasiskirsto ir idealiai užpildo pagalvės vidų, taip suteikiamas ypatingas komforto pojūtis. 
Sėdimųjų dalių pagalvių užvalkalus paprasta nuimti ir išskalbti. Jūsų baldai visuomet bus kaip nauji.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikrospyruoklių bloko, kuris garantuoja maksimalų sedėjimo komfortą.
Sofos išskirtinumas – ypatingos formos natūralaus ąžuolo porankiai. Solidūs ąžuolo porankiai idealiai tiks tiems, kurie vertina tradicijas, natūralumą ir ilgaamžiškumą. Kokybiškas baldas net ir po daugelio metų nepraras grožio ir vertės.
Baldo konstrukcija iš itin patvarios buko medienos. 
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Komfortiška minkšta sofa, kuri įneš į Jūsų namus ne tik, išskirtinumo, bet ir leis pajusti pajusti geriausią poilsio komfortą.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Sofa MAGRĖ - 9 yra ne tik stilinga, bet ir funkcionali sprendimo namų interjerui. Tai yra idealus pasirinkimas tiems, kurie siekia harmoningai derinti komfortą, išskirtinį dizainą ir praktiškumą savo gyvenamajame kambaryje.

Viena iš svarbiausių sofos MAGRĖ - 9 privalumų yra galimybė pasirinkti su miegamuoju mechanizmu arba be jo. Tai suteikia jums galimybę pritaikyti sofą pagal savo poreikius ir erdvės reikalavimus. Miegamasis mechanizmas leis jums lengvai paversti šią sofą į jaukią miegamąją vietą, suteikdama patogumą ir lankstumą jūsų namuose.

Pagalvėlės, kurias naudoja sofa MAGRĖ - 9, yra pagamintos iš silikoninių granulių, suteikiančių puikų palaikymą ir patogumą. Šios pagalvėlės ne tik suteiks jums malonų sėdėjimo ar miegamojo jausmą, bet ir išlaikys savo formą ilgą laiką. Be to, sėdimųjų dalių pagalvių užvalkalus lengva nuimti ir išskalbti, užtikrinant ilgalaikį švarumą.

Sofos čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių micro spyruoklių bloko, kuris suteikia optimalų palaikymą ir komfortą. Tai svarbus aspektas, užtikrinantis kokybišką miegamojo vietos naudojimą.

Sofos išskirtinumas dar labiau pabrėžiamas natūralaus ąžuolo porankiais, kurie suteikia ne tik elegancijos, bet ir šilumos jausmą. Ši išskirtinė detale padaro sofą MAGRĖ - 9 ypatingą ir pritraukiančią dėmesį.

Baldo konstrukcija pagaminta iš itin patvarios buko medienos, kuri užtikrina ilgaamžiškumą ir stabilumą. Tai reiškia, kad sofa ne tik atrodo puikiai, bet ir yra gaminama su ypatingu dėmesiu į kokybę ir ilgaamžiškumą, suteikiant jums ramų ir patogų naudojimą. Sofos MAGRĖ - 9 dizainas yra ne tik modernus, bet ir funkcionalus, kuris atitiks net labiausius išrankius interjero entuziastus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai