Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RO5 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui RO5 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
RO5 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
RO5 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

RO5 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 35 x 32 x 175 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Metalo akcentai kampuose ir rankenėlėse.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Išskirtinio ir modernaus dizaino modulinių baldų sistema, kurio dėka sukursite originalų kambario dizainą.
Baldas nesurinktas.

RO baldų kolekcijos pasirinkimas  RO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spinta yra funkcionalus baldas, kuris gali efektyviai organizuoti ir saugoti daiktus bei drabužius namuose. Ši konkreti spinta išsiskiria savo kokybe ir dizainu. Jos kantuotė pagaminta iš aukštos kokybės PVC medžiagos, suteikiančios baldui ilgaamžiškumą ir atsparumą įvairiems poveikiams.

Pagrindinis medžiagos komponentas yra LMDP (laminuotas medienos drožinės plokštės), kuris garantuoja spintos stabilumą ir patvarumą. Ši medžiaga taip pat turi estetinį dizainą, kuris gali papildyti bet kokį namų interjerą. Spinta gaminama su metaliniais akcentais, esančiais kampuose ir rankenėlėse, suteikianti jai modernų ir stilingą išvaizdą.

Viena iš svarbiausių šios spintos savybių yra jos neutralios spalvos dizainas, kuris puikiai tinka įvairiems interjerams. Nėra ribojančio spalvų pasirinkimo, todėl ši spinta lengvai įsilieps į bet kurį kambarį ar stilių.

Spinta taip pat gali būti universalus ir daugiafunkcinis baldas, pasižymintis patogiomis vidaus išdėstymo galimybėmis. Su daugybe lentynų, skyrių ir pakabinamų stumdomų durelių, spinta suteikia galimybę saugoti įvairius daiktus, nuo drabužių iki kitų kasdieninių reikmenų.

Be to, ši spinta yra lengva surinkti ir pritaikyti prie individualių poreikių. Ji gali būti naudojama tiek miegamajame, tiek svetainėje ar darbo kambaryje, suteikdama patogią ir tvarkingą sprendimą organizuoti erdvę. Iš viso, ši spinta yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštą kokybę, stilingą dizainą ir funkcionalumą savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai