Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Top
PRAHA, GBF Rašomasis stalas su 6 stalčiais biurui, vaikų, darbo kambariui PRAHA, GBF Rašomasis stalas su 6 stalčiais biurui, vaikų, darbo kambariui
NUOTRAUKOS
PRAHA, GBF Rašomasis stalas su 6 stalčiais biurui, vaikų, darbo kambariui
PRAHA, GBF Rašomasis stalas su 6 stalčiais biurui, vaikų, darbo kambariui

PRAHA, GBF Rašomasis stalas su 6 stalčiais biurui, vaikų, darbo kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 180 x 60 x 75 cm (P x G x A).
Kantuotė - PVC.
Fasadas puoštas MDF.
Galimas spalvų pasirinkimas skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Stalčių bėgeliai - guoliniai su slopintuvais (Hetich).
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

PRAHA baldų kolekcijos pasirinkimas  PRAHA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

PRAHA rašomojo stalo įkvėptas šiuolaikinio dizaino ir funkcionalumo. Šis stalas praturtina jūsų darbo ar studijų erdvę moderniu ir elegantišku būdu. Jo unikalumas glūdi detalių, tokių kaip PVC kantuotė ir MDF fasadas, harmonijoje.

Stalo PVC kantuotė ne tik suteikia elegantišką vizualinį įspūdį, bet ir svarbiausia – apsaugo nuo kasdieninio naudojimo poveikio. Ji daro stalą ilgaamžišką ir atsparų įvairioms kasdienėms įtampos situacijoms. Fasadas, puoštas MDF, sukuria subtilų ir modernų akcentą, kuris padeda harmoningai įsilieti į įvairias interjero spalvas ir stilius.

Stalo stalčių bėgeliai, įrengti su guoliniais slopintuvais, užtikrina tylų ir patogų stalčių naudojimą. Tai svarbus aspektas, leidžiantis saugiai saugoti reikalingus dokumentus ir kitus darbo reikmenis, nevaržant darbo aplinkos tvarkymo.

PRAHA rašomasis stalas yra ne tik funkcionalus, bet ir stilingas, puikiai įpakuotas į šiuolaikinį dizainą. Jo subtilus dizainas ir kokybė įeina į harmoningą jūsų darbo ar mokymo erdvę, sukurdami jaukią ir produktyvią aplinką. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik komfortą, bet ir eleganciją savo darbo aplinkoje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai