Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RO2 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui RO2 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui RO2 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui
NUOTRAUKOS
RO2 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui
RO2 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui
RO2 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui

RO2 vitrina, indauja, lentyna svetainės, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, terasai, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 50 x 46 x 192,5 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Metalo akcentai kampuose ir rankenėlėse.
Galima rinktis kairinę arba dešininę vitrinos moduliaciją.
Vitrinoje galima papildomai įmontuoti LED apšvietimą lentynose.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Išskirtinio ir modernaus dizaino modulinių baldų sistema, kurio dėka sukursite originalų kambario dizainą.
Baldas nesurinktas.

RO baldų kolekcijos pasirinkimas  RO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna yra funkcionalus ir stilingas baldas, sukurtas naudojant aukštos kokybės medžiagas ir įdomius dizaino elementus. Jos pavadinimas - kantuotė, o pagrindinė jos medžiaga yra PVC kantuotė. Tai reiškia, kad lentynos kraštai yra aptraukti kokybišku PVC, suteikiančiu ne tik papildomos apsaugos, bet ir išskirtinio vizualinio patrauklumo.

Pagrindinė lentynos kūno medžiaga yra aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos pluošto plokštė). Ši medžiaga yra žinoma dėl savo stiprumo ir ilgaamžiškumo, todėl lentyna ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra tvirta bei patvari. Tai puiki pasirinktis tiems, kurie vertina ilgalaikę baldų kokybę ir atsparumą kasdieniam naudojimui.

Lentynos kantuotė pasižymi minimalistiniu dizainu, nes spalvų pasirinkimo nėra. Šis sprendimas leidžia lengvai integruoti lentyną į įvairias interjero stilių ir spalvines schemos. Todėl ji puikiai tinka tiek moderniems, tiek klasiškiems interjerams, kur dominuoja neutralios arba ryškios spalvos.

Detalės slypi smulkmenose, todėl lentyna kantuotė turi metalinius akcentus kampuose ir rankenėlėse. Tai suteikia jai subtilaus ir elegantiško dizaino, kuris pabrėžia baldų unikalumą. Metalo elementai ne tik prideda stilingumo, bet ir padidina lentynos bendrą išvaizdą bei funkcionalumą.

Gaminant šią lentyną, buvo skiriama ypatinga dėmesio ne tik vizualiam įvaizdžiui, bet ir praktiškumui bei ilgaamžiškumui. Lentyna kantuotė - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško aukštos kokybės, universalumo ir subtilaus dizaino lentynos savo namams ar biurui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai