Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LA15 svetainės baldų kolekcija. Sekcija, indauja, vitrina, komoda, staliukas, spinta, lentyna
NUOTRAUKOS
LA15 svetainės baldų kolekcija. Sekcija, indauja, vitrina, komoda, staliukas, spinta, lentyna

LA15 svetainės baldų kolekcija. Sekcija, indauja, vitrina, komoda, staliukas, spinta, lentyna

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kantuotė - PVC.
Baldai gaminami iš aukštos kokybės LMDP.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Rankenėlės - juodas metalas.
Vitrinuose LA2 ir LA3 galima papildomai įmontuoti LED apšvietimą lentynose.
Baldų fasadas papuoštas lentjuosčių formos lamelėmis, kurios montuojamos ant juodos matinės LMDP.
Modernaus dizaino baldai, sukurti atsižvelgiant į naujausias interjero tendencijas. 
Baldai nesurinkti.

 

Aprašymas

 

Ši baldų kolekcija atneša į jūsų namus ne tik funkcionalumą, bet ir stilių bei eleganciją. Kiekviena sekcija, indauja, vitrina, komoda, staliukas, spinta ir lentyna, kurie sudaro šią kolekciją, yra išskirtinio dizaino ir puikios kokybės.

Visi baldai yra pagaminti iš aukštos kokybės LMDP (laminuoto medžio drožlių plokštės), kuris užtikrina ilgaamžiškumą ir patvarumą. Šis medžiagos pasirinkimas suteikia baldams elegantišką išvaizdą, o kartu ir stabilumą, todėl galite būti tikri, kad jie tarnaus ilgus metus.

Kiekvienas baldas yra kruopščiai suprojektuotas, atsižvelgiant į funkcionalumą ir stilių. Guoliniai stalčių bėgeliai užtikrina lengvą stalčių naudojimą, be jokio trinties ar susidūrimų. Be to, rankenėlės pagamintos iš juodo metalo, suteikia baldams modernų ir rafinuotą išvaizdą.

Kolekcija taip pat pasižymi daugybe galimybių pritaikyti ją pagal jūsų individualius poreikius ir interjerą. Visi baldai yra praktiški, bet tuo pat metu ir elegantiški, todėl jie puikiai tinka tiek šiuolaikiniam, tiek klasikiniam interjerui.

Kiekvienas elementas - indaujų, vitrinų, komodų, staliukų, spintų ir lentynų - yra išskirtinio dizaino ir itin funkcionalus. Ši kolekcija ne tik puošia jūsų namus, bet ir suteikia patogumą ir tvarką. Be to, medžiagos ir detales, tokių kaip kantuotės iš PVC ir juodo metalo rankenėlės, garantuoja ne tik stilių, bet ir ilgaamžiškumą bei lengvą priežiūrą.

Išskirtinis dizainas, aukštos kokybės medžiagos ir puikus funkcionalumas - tai, kas padaro šią baldų kolekciją nepakeičiamą jūsų namuose. Leiskite savo interjerui prabilti šia puikių baldų kolekcija, kuri suteiks jūsų namams nepakartojamą šilumą ir stilių.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai