Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LF13 svetainės baldų kolekcija. Spinta, pastatoma lentyna, pakabinam lentyna, komoda, staliukas, vitrina, rašomasis stalas
NUOTRAUKOS
LF13 svetainės baldų kolekcija. Spinta, pastatoma lentyna, pakabinam lentyna, komoda, staliukas, vitrina, rašomasis stalas

LF13 svetainės baldų kolekcija. Spinta, pastatoma lentyna, pakabinam lentyna, komoda, staliukas, vitrina, rašomasis stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kantuotė - PVC.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Baldai gaminami iš aukštos kokybės LMDP.
Vitrinoje LF3 galima papildomai įmontuoti LED apšvietimą lentynose.
Juodos spalvos metalo akcentai.
Didelis korpusinių baldų pasirinkimas. 
Dėka juodos, ąžuolo ir betono spalvų derinio LF baldų sistemoje namai įgaus modernumo bei originalumo atspalvį.
Baldai nesurinkti.

 

Aprašymas

 

Mūsų nauja baldų kolekcija siūlo išskirtinį ir funkcionalų dizainą, skirtą moderniam interjerui. Kiekvienas elementas, nuo spintos iki staliuko, sukurta su ypatingu dėmesiu į kokybę ir praktiškumą.

Baldai kolekcijoje apima įvairias spintas, pastatomas lentynas, pakabinamas lentynas, komodas, staliukas, vitrina ir rašomasis stalas. Kiekvienas šių elementų yra įvertinimas funkcionalumo ir stiliaus. Tai suteikia jums galimybę sukurti harmoningą ir gerai organizuotą erdvę savo namuose.

Kantai, padengti PVC, suteikia mūsų baldams tvirtumą ir apsaugą nuo įvairių pažeidimų ar trūkumų, kartu pabrėždami jų modernų dizainą. Be to, ši detalė užtikrina, kad baldai išliks nepakitusi ilgą laiką, atsparūs kasdieniam naudojimui.

Balduose nėra nustatyto spalvų ribojimo - tai reiškia, kad turite galimybę sukurti savo individualų dizainą ir pasirinkti spalvų derinius pagal savo skonį ir interjero stilių. Ši laisvė leidžia jums išreikšti savo kūrybiškumą ir pritaikyti baldus pagal jūsų asmeninius poreikius.

Baldai kolekcijoje naudojamas aukštos kokybės LMDP, tai yra medžiaga, kuri užtikrina ne tik išskirtinę struktūrą, bet ir ilgaamžiškumą. Ši medžiaga suteikia mums galimybę gaminti baldus, kurie atlaiko laiką ir išlaiko savo kokybę per daugelį metų.

Vitrinos LF3 dalį galima papildomai įmontuoti LED apšvietimą lentynose, kuris suteikia jūsų interjerui elegancijos ir modernumo šviesą. Tai yra ne tik funkcionalumas, bet ir stilingas akcentas, kuris išryškina jūsų mylimų daiktų grožį.

Juodos spalvos metalo akcentai kolekcijoje suteikia baldams šiuolaikiškumo ir išskirtinio dizaino pojūtį. Šios detalės sukurs elegantišką ir subtilų spalvų kontrastą, pridedantį dinamiškumo ir įdomumo jūsų namų interjerui. Visuma šių savybių sukuria kolekciją, kurioje derinamas funkcionalumas ir estetika, siekiant suteikti jums tobulo dizaino sprendimus namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai