Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SVE17 svetainės baldų kolekcija. Sekcija, indauja, vitrina, komoda, staliukas, spinta, lentyna, lova, naktinė spintelė
NUOTRAUKOS
SVE17 svetainės baldų kolekcija. Sekcija, indauja, vitrina, komoda, staliukas, spinta, lentyna, lova, naktinė spintelė

SVE17 svetainės baldų kolekcija. Sekcija, indauja, vitrina, komoda, staliukas, spinta, lentyna, lova, naktinė spintelė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kantuotė - PVC.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Vitrinuose SVE3 ir SVE4 galima papildomai įmontuoti LED apšvietimą lentynose.
Elegantiškos medinės kojelės ir rankenėlės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldai nesurinkti.

Čiužinys lovai užsakomas atskirai.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

 

Aprašymas

 

Mūsų naujausia baldų kolekcija pristato išskirtinį derinį tarp funkcionalumo ir elegancijos. Ši kolekcija apima sekciją, indaują, vitriną, komodą, staliuką, spintą, lentyną, lovą ir naktinę spintelę, sukurdama visišką interjero komplektą jūsų namams. Kiekvienas baldas yra dėmesio vertas savo unikaliu dizainu ir aukštos kokybės medžiagomis.

Kolekcijos elementai yra išskirtiniai savo kantavimu iš PVC, kuris ne tik suteikia papildomą apsaugą nuo pažeidimų, bet ir suteikia dizainui šiuolaikiškumo štrichą. Šis apdailos elementas sukuria subtilų kontrastą, pridedantį žavesio visam baldų komplektui.

Baldai gaminti iš aukštos kokybės LMDP (Laminated Medium-Density Particleboard), užtikrinantys ne tik išskirtinį išvaizdos, bet ir ilgaamžiškumą bei tvirtumą. Tai reiškia, kad jūsų baldai išlaikys savo formą ir kokybę ilgą laiką, nepaisant kasdienio naudojimo.

Vitrinose SVE3 ir SVE4 galima papildomai įmontuoti LED apšvietimą lentynose, kuris suteiks jūsų erdvei subtilią ir prabangią šviesą. Tai ne tik estetiškai malonu, bet ir funkcionalu, pabrėžiant vitrinos turinį ir pritraukiant dėmesį prie puošnios lentynos.

Kiekvienas baldas kolekcijoje puikiai pasirodo su elegantiškomis medinėmis kojelėmis ir rankenėlėmis, kurios pabrėžia skandinaviško stiliaus elementus. Šis dizainas suteikia jūsų namams šilumos ir modernumo jausmą, suderindamas praktiškumą su estetika.

Ši skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema pasižymi tuo, kad nėra ribojama spalvų pasirinkimu, leisdama jums sukurti interjerą, atitinkantį jūsų asmeninius poreikius ir skonį. Tai ne tik baldai, tai – galimybė sukurti stilingą, funkcionalų ir jaukų namų erdvę.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai