Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SPEED, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui SPEED, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui SPEED, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
SPEED, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
SPEED, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
SPEED, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

SPEED, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 65 x 65 x 20 cm (P x G x A).
Pufas sukurtas išlaikant lenktynių tematiką ir dvasią. Įspūdį sustiprina pilkų ir raudonų spalvų atspalviai, dirbtinės odos detalės, metalinis užtrauktukas.
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą. Pasitikite komfortišką ir mielą kambario akcentą!
Išorinį sėdmaišio audinį su užtrauktuku galima nuimti ir išskalbti 30 °C temperatūroje. Viduje yra papildomas maišas, pripildytas putų pluošto kamuoliukais.
Puikiai ir dekoratyviai atrodys keli kambaryje sudėlioti pufai - vaikai galės žaisti ar priimti svečius.

 

Aprašymas

 

SPEED sėdmaišis - tai modernus ir dinamiškas interjero akcentas, kuris atneša į jūsų erdvę jaunatviškumo ir energijos. Šis sėdmaišis sujungia itin patogų sėdėjimą su originaliu ir stilizuotu dizainu.

Sėdmaišio paviršius dengtas kokybiška dirbtine oda, kuri ne tik atrodo elegantiškai, bet ir yra lengvai priežiūros. Automobilio rato dizainas su metaliniu užtrauktuku suteikia jam šiuolaikiškos ir dinamiškos išvaizdos. Šis detalės akcentas tampa puikiu pasirinkimu norint pridėti šiek tiek sportiškumo jūsų interjerui.

Vienas iš SPEED sėdmaišio bruožų - tai viduje esantis papildomas maišas, pripildytas putų pluošto kamuoliukais. Ši sistema užtikrina lankstumą ir patogumą jūsų sėdėjimo patirties metu.

SPEED sėdmaišis yra ne tik puikus interjero akcentas, bet ir funkcionalus elementas, kurį galima naudoti ne tik kaip sėdimo vietą, bet ir kaip nedidelį stalą, pasirinktinai pridedant priedą. Tai puikus sprendimas norint įnešti šiek tiek šviežumo ir stiliaus į jūsų gyvenamąją erdvę.

Pagaminta Lietuvoje. 

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai