Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
ROŽĖ AUKSINĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas ROŽĖ AUKSINĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
ROŽĖ AUKSINĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
ROŽĖ AUKSINĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

ROŽĖ AUKSINĖ pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose. 
Stalas su 2 intarpais, kurių plotis po 50 cm. Todėl stalą galėsite išskleisti net iki 220/240/260 cm (ilgis priklauso nuo pasirinkto stalo ilgio).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 36 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų skersmuo - 12 mm.
Kojų spalva - auksinė.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

ROŽĖ AUKSINĖ pietų stalas – tai ne tik elegantiškas, bet ir funkcionalus baldas, kuris sujungia stilingą dizainą su aukštos kokybės medžiagomis. Šis stalas tampa išskirtiniu akcentu bet kurioje valgomosios ar svetainės erdvėje.

Stalviršis yra išskirtinai atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, suteikiantis ilgaamžiškumą ir lengvą priežiūrą. Platus stalviršio spalvų pasirinkimas leidžia klientui pritaikyti stalą pagal savo interjero spalvų schemą ir asmeninį skonį. Tai puiki galimybė sukurti harmoningą erdvę, kurioje dominuos ROŽĖ AUKSINĖ stalas.

Stalviršio gamybai naudojama LMDP (laminuotos medienos dalelės plokštė), kuri užtikrina ne tik tvirtumą, bet ir estetiškumą. LMDP plokštės storis siekia 36 mm, suteikianti stabilumą ir patvarumą viso stalui. Kantuotė, pagaminta iš 2 mm storio PVC, apsaugo stalviršį nuo kenksmingų veiksnių ir suteikia apdailą, slystančią į akį kiekvienam stalo mylėtojui.

Stalo kojos, pagamintos milteliniu būdu dažyto metalo, suteikia papildomą tvirtumą ir patvarumą. Kojų skersmuo yra 12 mm, o jų auksinė spalva ne tik prideda švelnumo ir šilumos į erdvę, bet ir puikiai derinasi su moderniu bei klasikiniu interjeru.

ROŽĖ AUKSINĖ pietų stalas ne tik puošia jūsų namus, bet ir atitinka aukštus funkcionalumo standartus. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik išskirtinį dizainą, bet ir ilgaamžiškumą bei praktiškumą savo kasdieniame gyvenime. Šis stalas neabejotinai taps neatsiejama jūsų namų interjero dalimi ir sukuria jaukią bei elegantišką atmosferą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai