Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
TĖJA AUKSINIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas TĖJA AUKSINIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
TĖJA AUKSINIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
TĖJA AUKSINIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

TĖJA AUKSINIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose. 
Stalas su dviem intarpais, kurių plotis po 40 cm. Todėl stalą galėsite išskleisti net iki 180/200 cm (ilgis priklauso nuo pasirinkto stalo ilgio).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 36 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų skersmuo - 12 mm.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

TĖJA AUKSINIS pietų stalas yra išskirtinis ir funkcionalus virtuvės ar valgomosios dalies baldas, kuris atitinka aukščiausius kokybės ir dizaino standartus. Šio stalo stalviršis yra tikras atsparumo įvaizdis - jis yra sukurtas atlaikyti įvairius kasdienio naudojimo išbandymus.

Stalviršis pasižymi ypatinga atsparumu įbrėžimams, smūgiams ir net aukštai temperatūrai. Tai reiškia, kad jūs galite būti tikri, jog jis išliks nepakitusios išvaizdos ilgą laiką, net intensyviu naudojimu metu. Platus stalviršio spalvų pasirinkimas leidžia jums pasirinkti tokį variantą, kuris harmoningai dera su jūsų interjero spalvų paletė.

Stalviršis yra pagamintas iš LMDP (laminuotas medienos drožinėjimas) plokštės, kurios storis siekia 36 mm. Šis medžiagos pasirinkimas užtikrina ne tik ilgaamžiškumą, bet ir estetiškai patrauklų išvaizdos išlaikymą. Kantuotė iš PVC (polivinilo chloridas) suteikia ne tik papildomą apsaugą nuo pažeidimų, bet ir suteikia elegantų ir tvirtą stalviršio apdailą. PVC storis yra 2 mm, kas suteikia papildomą stiprumą ir apsaugą.

Stalo kojos yra pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, suteikiant stabilumą ir tvirtumą. Kojų skersmuo siekia 12 mm, kas užtikrina patikimą atramą. Šis stalas ne tik suteiks jums praktišką erdvę valgyti, bet ir taps stilingu interjero akcentu, pridedančiu jaukumo ir elegancijos jūsų namams. TĖJA AUKSINIS pietų stalas - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina aukštą kokybę ir dizainą savo kasdienėje gyvenimo erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai