Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
PABLAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas PABLAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas PABLAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
PABLAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
PABLAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
PABLAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

PABLAS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose. 
Stalas su 2 intarpais, kurių plotis po 50 cm. Todėl stalą galėsite išskleisti net iki 220/240/260 cm (ilgis priklauso nuo pasirinkto stalo ilgio).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 36 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 8 x 4 cm.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

PABLAS pietų stalas yra puikus pasirinkimas tiek namuose, tiek verslo erdvėse, atsiskaitant su išskirtiniais funkcionalumais ir stilingu dizainu. Stalviršio patvarumas ir atsparumas daro jį tinkamu įvairioms paskirtims.

Stalviršis, kuris yra pagrindinis PABLAS stalų akcentas, pasižymi ne tik estetiniu dizainu, bet ir išskirtiniu atsparumu įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai. Tai suteikia ne tik ilgaamžiškumą, bet ir lengvą priežiūrą. Galimybė pasirinkti iš ploto stalviršio ir kojų spalvų paletės suteikia klientams galimybę pritaikyti stalą pagal savo interjero spalvas ir stilių.

Stalviršio gamybai naudojama LMDP medžiaga, kuri garantuoja ilgalaikį naudojimą. LMDP plokštės storis - 36 mm, o jų kraštai apsaugoti kantuote iš PVC, kurios storis siekia 2 mm. Tai ne tik suteikia stabilumą, bet ir apsaugo nuo galimų sužalojimų ar nesklandumų dėl kasdieninio naudojimo.

Stalo kojos, pagamintos milteliniu būdu dažyto metalo, yra ne tik tvirtos, bet ir stilistiškai prideramos prie bet kurios erdvės. Kojų plotis yra 8 x 4 cm, suteikiantis stabilumą ir patikimumą. Tai yra ne tik funkcionalus stalas, bet ir įspūdingas interjero akcentas.

PABLAS pietų stalas yra ne tik praktiškas, bet ir elegantiškas sprendimas, atitinkantis aukštus kokybės standartus. Jo dizainas ir funkcionalumas puikiai derinasi, suteikiantis ne tik patogią naudojimą, bet ir estetinę malonumą aplinkai, kurioje jis naudojamas. Tai investicija į ilgalaikę kokybę ir dizainą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai