Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
IEVA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas IEVA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas IEVA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
IEVA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
IEVA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
IEVA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

IEVA pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100/140 x 100 x 76 cm (P x G x A).
Stalas su su intarpu, kurio plotis 40 cm. Todėl stalą galėsite išskleisti net iki 140 cm.
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 5 x 3 cm.
Ištraukiamas stalas, kuris puikiai tiks valgomajam, virtuvei ar svetainei.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

IEVA pietų stalas yra funkcionalus ir stilingas sprendimas, idealiai tinkantis įvairiems interjerams. Šis stalas išsiskiria ne tik moderniu dizainu, bet ir aukšta kokybe bei praktiškumu.

Stalviršis yra atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, suteikiantis ilgaamžiškumą ir lengvą priežiūrą. Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas leidžia pritaikyti stalą pagal individualius skonius ir interjero stilių. Tai suteikia galimybę sukurti harmoningą erdvę, kuri atitiktų asmeninius poreikius.

Stalviršis yra pagamintas iš LMDP (laminuotos medienos dalelių plokštės), kurios storis siekia 18 mm. Ši medžiaga užtikrina ne tik tvirtumą, bet ir estetiškumą. Stalviršio kraštai yra apsaugoti PVC kantuote, kurios storis yra 2 mm. Tai ne tik suteikia papildomą apsaugą nuo pažeidimų, bet ir sukuria tvirtą ir tvarkingą apdailą.

Stalo kojos yra pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, kurio plotis yra 5 x 3 cm. Šios kojos ne tik suteikia stabilumą, bet ir atrodo moderniai bei elegantiškai. Stalo ištraukiamumo funkcija suteikia praktiškumą ir patogumą - tai puikus pasirinkimas tiek valgomajam, tiek virtuvei ar net svetainei, kurioje galima susirinkti šeimą ar draugus.

IEVA pietų stalas yra ne tik stilingas akcentas bet kurioje patalpoje, bet ir patvarus, praktiškas ir lengvai pritaikomas pagal asmeninius poreikius. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, funkcionalumą ir dizainą savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai