Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
MALTA, GBF Komoda su stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui, Hettich bėgeliai MALTA, GBF Komoda su stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui, Hettich bėgeliai
NUOTRAUKOS
MALTA, GBF Komoda su stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui, Hettich bėgeliai
MALTA, GBF Komoda su stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui, Hettich bėgeliai

MALTA, GBF Komoda su stalčiais svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui, Hettich bėgeliai

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Kantuotė - PVC.
Stalčių bėgeliai - guoliniai su slopintuvais (Hetich).
Gausus baldų kolekcijos pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

 

Aprašymas

 

Komoda "Malta" – tai modernus ir funkcionalus baldų elementas, kuris ne tik papuoš jūsų interjerą, bet ir suteiks jums patogumą kasdienėje gyvenimo veikloje. Šis baldas sujungia stilių ir funkcionalumą, todėl jis puikiai tiks įvairiems patalpų tipams – nuo miegamojo iki svetainės ar virtuvės.

Viena iš "Malta" komodos savybių yra aukštos kokybės PVC kantuotė, kurios paskirtis ne tik apsaugoti baldą nuo kasdienių pažeidimų, bet ir suteikti elegantišką išvaizdą. Ši detalė taip pat papildo komodos dizainą ir sukuria išraiškingą detalę jūsų interjere.

"Gausus fasado ir korpuso spalvų pasirinkimas" suteikia jums galimybę pasirinkti tokią spalvą, kuri harmoningai derės prie jūsų namų aplinkos. Tai puikiai tinka tiems, kurie nori išreikšti savo individualumą ir sukurti unikalų interjerą.

Stalčių bėgeliai, kurių yra guoliniai su slopintuvais (Hetich), padeda pasiekti lengvą ir tylų stalčių atidarymą. Tai ne tik patogu, bet ir prisideda prie baldų ilgaamžiškumo bei naudojimo patogumo.

"Malta" komoda yra ne tik gražus interjero elementas, bet ir funkcionalus baldas, pasižymintis dideliu talpumu ir organizaciniu patogumu. Ji gali tarnauti kaip vieta saugoti drabužius, buitinę techniką, ar kitus daiktus, sukurdama tvarką ir harmoningą interjerą jūsų namuose. Tai puikus pasirinkimas norintiems derinti funkcionalumą su estetika savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai