Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
VYTAS 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas VYTAS 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas VYTAS 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
VYTAS 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
VYTAS 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
VYTAS 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

VYTAS 100 pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100/180 x 76 cm (Ø x A).
Stalas su dviem intarpais, kurių plotis po 40 cm. Todėl stalą galėsite išskleisti net iki 180 cm.
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP
plokštės storis - 36 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 8 x 4 cm.
Ištraukiamas stalas, kuris puikiai tiks valgomajam, virtuvei ar svetainei.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

VYTAS pietų stalas yra išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės, suteikiantis jūsų valgomajam, virtuvei ar svetainei modernų ir funkcionalų stilių. Šis stalas pasižymi ne tik elegantišku išvaizdos, bet ir patvarumu bei praktiškumu.

Stalviršis yra ypatingai atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, todėl jis išlaikys savo puikią būklę ilgą laiką. Jis gaminamas iš LMDP (laminuoto melaminu dengto plaušinio plokščio), kurios storis siekia 36 mm. Tai užtikrina stabilumą ir ilgaamžiškumą, leidžiantį mėgautis stalu ilgą laiką be jokių defektų.

VYTAS pietų stalo stalviršio kampai yra apdengti 2 mm storio PVC kantuote, suteikiančia ne tik estetišką išvaizdą, bet ir apsaugančia nuo įbrėžimų bei atsparią kasdieniniam naudojimui. Platų stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimą siūlanti gamintoja leidžia jums pritaikyti stalą pagal savo interjero poreikius ir stilių.

Stalo kojos pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, kuris suteikia stabilią konstrukciją. Kojų plotis yra 8 x 4 cm, užtikrinant platų ir tvirtą pagrindą. Be to, šis stalas yra ištraukiamas, kas suteikia jums galimybę reguliuoti stalo ilgį pagal jūsų poreikius. Tai puikus sprendimas, jei norite pasižymėti funkcionalumu ir pritaikyti stalą pagal jūsų paties poreikius. VYTAS pietų stalas yra ideali investicija į jūsų namų interjerą, suteikiantis ne tik komfortą, bet ir eleganciją kiekvienoje erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai