Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
PALAS2 svetainės baldų kolekcija: pastatoma lentyna, komoda, spintelė, kavos staliukas, LMDP stalviršis
NUOTRAUKOS
PALAS2 svetainės baldų kolekcija: pastatoma lentyna, komoda, spintelė, kavos staliukas, LMDP stalviršis

PALAS2 svetainės baldų kolekcija: pastatoma lentyna, komoda, spintelė, kavos staliukas, LMDP stalviršis

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Baldai gaminami iš LMDP, kuri yra atspari įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
LMDP spalvą galima rinktis.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Rėmas - milteliniu būdu dažytas metalas.
Metalinio rėmo profilių storis - 1,5 cm.
Rėmo spalva - juoda.
Baldai surinkti.
Pagaminta Europoje. 

 

Aprašymas

 

Ši išskirtinė baldų kolekcija pristato eleganciją ir funkcionalumą jūsų namuose. Kolekcija apima pastatomą lentyną, komodą, spintelę ir kavos staliuką, suteikdama galimybę sukurti harmoningą ir modernų interjerą jūsų gyvenamojoje erdvėje.

Baldai yra pagaminti iš kokybiškos LMDP plokštės, kurios storis siekia 18 mm, užtikrinant stabilumą ir ilgaamžiškumą. LMDP spalvą galima pasirinkti pagal individualius skonio ir interjero poreikius, suteikiant jums galimybę sukurti unikalų ir asmenišką namų aplinką.

Kolekcijos elementų kantai yra aptraukti 2 mm storio PVC juostele, kas suteikia jiems ne tik elegantiškumo, bet ir apsaugo nuo galimų mechaninių pažeidimų bei dėmesio vertų ilgalaikį grožį. PVC juostelės yra gana atsparios dilimui ir atrodo puikiai, neprarandant savo pradinės išvaizdos.

Metalinis rėmas, kurį sudaro milteliniu būdu dažytas metalas, yra ne tik tvirtas, bet ir modernaus dizaino akcentas. Rėmo profilių storis yra 1,5 cm, suteikiantis kolekcijai lengvumo ir subtilumo įspūdį. Rėmo spalva - juoda, kuri derės su įvairiais interjero stiliais, nuo minimalistinio iki industrialaus.

Šios kolekcijos baldai ne tik atitiks jūsų funkcionalumo poreikius, bet ir pridės elegancijos bei modernumo jūsų namų interjerui. Su įvairiomis spalvų kombinacijomis ir galimybe pasirinkti elementus, ši baldų kolekcija suteiks jums galimybę sukurti išskirtinį ir jums būdingą namų atmosferą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai