Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
ELVIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas ELVIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas ELVIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
NUOTRAUKOS
ELVIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
ELVIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas
ELVIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

ELVIS pietų stalas, ištraukiamas virtuvės, valgomojo, svetainės stalas

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 100/138 x 76 cm (Ø x A).
Stalas su intarpu, kurio plotis 38 cm. Todėl stalą galėsite išskleisti net iki 138 cm.
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Rėmas po stalviršiu pagamintas iš 6 x 2 cm profilių.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 36 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 8 x 4 cm.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

ELVIS pietų stalas yra funkcionalus ir stilingas sprendimas, sukuriantis patogią ir estetiškai patrauklią erdvę pietums ar susitikimams. Šio stalo stalviršis pasižymi išskirtine atsparumu įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, suteikiantis ilgaamžiškumą ir patvarumą naudojant. Tai puikus pasirinkimas tiek namuose, tiek verslo aplinkoje, kur svarbu išlaikyti stilingą ir tvarkingą atmosferą.

Stalviršio konstrukcija yra ypatingai tvirta, nes rėmas po jo pagamintas iš 6 x 2 cm profilių. Ši struktūra užtikrina ne tik stabilumą, bet ir lankstumą, leidžiantį pritaikyti stalą įvairiems poreikiams. Stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas suteikia galimybę pritaikyti stalo dizainą pagal aplinkos ir asmeninio stiliaus nuostatas.

Stalviršis ELVIS pietų stalo yra pagamintas iš LMDP (laminuoto medžio drožlių plokštės), kurios storis siekia 36 mm. Tai ne tik suteikia stalui tvirtumą, bet ir estetiškumą, leidžiantį sužadinti patrauklų vizualinį įspūdį. Kantojant stalviršį, naudojama PVC juosta, kuri apsaugo nuo įbrėžimų ir suteikia papildomą apsaugą.

Stalo kojos, pagamintos milteliniu būdu dažytu metalu, ne tik suteikia stabilumą, bet ir estetiškumą, prisidėdamos prie viso stalo išvaizdos. Kojų plotis - 8 x 4 cm, užtikrina papildomą tvirtumą ir saugumą.

ELVIS pietų stalas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik funkcionalumą, bet ir stilingą dizainą bei ilgaamžiškumą. Šis stalas sujungia praktiškumą su estetika, tarsi pritaikytas skirtingoms erdvėms ir reikmėms, suteikiantis malonias pietų ar susitikimų akimirkas.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai