Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
LOFT, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas - sėdmaišis svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui LOFT, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas - sėdmaišis svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui LOFT, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas - sėdmaišis svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LOFT, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas - sėdmaišis svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
LOFT, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas - sėdmaišis svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
LOFT, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas - sėdmaišis svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

LOFT, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas - sėdmaišis svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

Pristatymas Lietuvoje NEMOKAMAS -100% € 0,00 € 100,00 Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 67 x 67 x 21 cm (P x G x A).
Šiuolaikinio ir unikalaus dizaino pufas LOFT.
Šis baldas puikiai derės visur: ir svetainėje, ir vaikų kambaryje, prieškambaryje ar darbo kambaryje. Vos prisėdę pailsėti, pajusite audinio švelnumą. Pasitikite komfortišką ir mielą kambario akcentą!
Išorinį sėdmaišio audinį su užtrauktuku galima nuimti ir išskalbti 30 °C temperatūroje. Viduje yra papildomas maišas, pripildytas putų pluošto kamuoliukais.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

LOFT pufas - tai modernaus gyvenimo būdo simbolis, sukuriantis jaukų ir stilingą atmosferą jūsų namuose. Šis baldas yra ne tik funkcionalus, bet ir dailus, su plačiu audinių ar natūralios odos pasirinkimu, suteikiančiu jums galimybę pritaikyti jį pagal savo skonį ir interjero dizainą.

Pufų linijoje LOFT yra didžiulis audinių spektras, pradedant nuo minkšto ir patvaraus audinio iki prabangios natūralios odos. Kiekvienas pasirinkimas siūlo platų spalvų asortimentą, leisdamas jums lengvai derinti pufą su jūsų namų aplinka. Ši lanksti galimybė suteikia jums erdvę išreikšti savo individualumą ir sukurti harmoningą bendrą vaizdą.

Aukštos baldo kojelės suteikia pufui elegantiškumo ir išskirtinumo. Jos sukuria įspūdį, kad baldas svyruoja ore, o tuo pačiu metu užtikrina stabilumą. Ši detalė ne tik pabrėžia LOFT pufų dizainą, bet ir leidžia jums lengvai valyti po juo.

LOFT pufas išsiskiria industrijinio stiliaus elementais, atspindinčiais urbanistinę ir modernią estetiką. Šis baldas puikiai tinka tiek miesto butams, tiek erdvioms lofto tipo namams. Jo minimalistinis dizainas suteikia jums galimybę suteikti savo namams šiuolaikišką ir kartu jaukią atmosferą.

Sumažinkite savo streso lygį ir sukurkite patogią erdvę savo namuose su LOFT pufu. Jo išskirtinis dizainas, aukštos kokybės medžiagos ir įvairios spalvos suteiks jūsų interjerui išskirtinumą ir modernumą, tuo pat metu užtikrindamas, kad jūsų namai būtų ne tik stilingi, bet ir jaukūs.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai