Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
ANGEL, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui ANGEL, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
ANGEL, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
ANGEL, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

ANGEL, MAGRĖS BALDAI minkštas pufas svetainės, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 45 x 35 x 71 cm (P x G x A).
Klasikinio dizaino pufas ANGEL. 
Šie pufai - smagi ir komfortiška interjero detalė.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje. 

 

Aprašymas

 

Pufas ANGEL – tai puikus ir elegantiškas papildymas jūsų namų interjerui, kuris pritrauks dėmesį savo universalumu ir klasikiniu dizainu. Šis pufas gali tapti ne tik funkcionaliu baldų elementu, bet ir stilingu akcentu kiekvienoje patalpoje.

Vienas iš didelių privalumų, kuriuos siūlo pufas ANGEL, yra galimybė pasirinkti iš plataus audinių arba natūralios odos. Tai suteikia jums galimybę tinkamai derinti pufą prie jūsų namų dizaino stiliaus ir jūsų asmeninių pageidavimų.

Platus audinių spektras leidžia jums išsirinkti tokią medžiagą, kuri atitiks ne tik jūsų skonį, bet ir kitus namų baldus. Nuo švelnių šilko arba medvilnės iki patvaraus aksomo arba šiuolaikiško poliesterio – pasirinkimų yra daug, ir jūs turite galimybę sukurti išskirtinį interjerą, atitinkantį jūsų asmeninius poreikius.

Jei norite pridėti prabangos ir natūralumo jausmo į savo namus, galite pasirinkti pufą ANGEL iš natūralios odos. Tai ne tik suteiks jūsų interjerui elegantiškumo, bet ir padidins pufą ilgaamžiškumą bei atsparumą kasdienio naudojimo poveikiui.

Kiekvienam pufui ANGEL galima pasirinkti iš itin plataus spalvų spektro. Nuo neutralių ir ramių atspalvių iki ryškių ir drąsių spalvų – jūs galite pritaikyti savo pufą pagal savo skonį ir namų atmosferą. Šis platus pasirinkimas suteikia jums galimybę eksperimentuoti su spalvomis ir kurti harmoningą bei patrauklų interjerą.

Viskas tai daro pufą ANGEL universaliu ir pritaikomu įvairioms erdvėms – nuo svetainės iki miegamųjų ar net biuro patalpų. Jo klasikinis dizainas užtikrina, kad jis papildys bet kurį interjerą, pridėdamas šilumos, prabangos ir funkcionalumo.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai