Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
Top
ASTRA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui ASTRA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui ASTRA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
ASTRA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
ASTRA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
ASTRA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

ASTRA kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 76 x 76 x 50 cm/ 66 x 66 x 45 cm (P x G x A).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Staliuko kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 1,5 x 1,5 cm.
Subtilaus stiliaus staliukai ras savo vietą tiek industriniame, tiek moderniame interjere.
Komplekte 2 staliukai. Kaina nurodyta už komplektą. 
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

ASTRA kavos staliukas yra funkcionalus ir elegantiškas pasirinkimas, įkvepiantis modernų dizainą bei atsparų kasdienio naudojimo iššūkiams. Šio staliuko stalviršis yra ypatingai patvarus - atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai, suteikiantis ilgaamžišką grožį ir funkcionalumą.

Stalviršio spalvų pasirinkimas yra plačiai įvairus, leidžiantis tinkamai derinti staliuką prie bet kokio interjero stiliaus. Tai suteikia galimybę pasirinkti nuo klasikinių ir neutralių spalvų iki ryškių ir išraiškingų, atspindinčių individualią skoną.

ASTRA kavos staliuko stalviršis yra pagamintas iš LMDP (laminuotos medžio dalelės plokštės), kurios storis siekia 18 mm. Ši medžiaga pasižymi ne tik dideliu atsparumu fiziniam poveikiui, bet ir lengvumu, kuris palengvina staliuko perstatymą ir priežiūrą. Kantuotė, pagaminta iš PVC (polivinilchlorido), yra 2 mm storio, suteikianti tvirtumą ir apsaugant nuo kenksmingų išorinių veiksnių.

Staliuko kojos yra pagamintos iš milteliniu būdu dažyto metalo, suteikiančio patvarumą ir stabilumą. Kojų plotis, kuris siekia 1,5 x 1,5 cm, užtikrina pakankamą palaikymą ir suteikia staliukui subalansuotą išvaizdą.

ASTRA kavos staliukas ne tik pritraukia dėmesį savo moderniu dizainu ir įvairių spalvų pasirinkimu, bet ir patenkina praktiškumo reikalavimus, būdamas atsparus pažeidimams ir lengvai pritaikomas prie įvairių erdvių. Šis staliukas yra puikus priedas tiek šiuolaikiniame, tiek tradiciniame interjere, suteikiantis funkcionalumą ir stilių.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai