Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
DVYNIAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui DVYNIAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui DVYNIAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui DVYNIAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
DVYNIAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
DVYNIAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
DVYNIAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui
DVYNIAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

DVYNIAI kavos staliukas, žurnalinis staliukas svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 76 x 76 x 39 cm/ 66 x 66 x 34 cm (P x G x A).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Staliuko kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 1,5 x 1,5 cm.
Komplekte 2 staliukai. Kaina nurodyta už komplektą. 
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

DVYNIAI kavos staliukas yra stilingas ir funkcionalus įsigijimas, kuris atitinka aukštus dizaino ir funkcionalumo standartus. Šio staliuko stalviršis yra sukurtas su ypatinga priežiūra dėl atsparumo įvairiems pažeidimams. Jis ne tik atsparus įbrėžimams, bet ir pasižymi puikiu atsparumu smūgiams bei aukštai temperatūrai. Tai reiškia, kad staliukas išlaikys savo išvaizdą ir patvarumą ilgą laiką, nepriklausomai nuo naudojimo sąlygų.

Stalviršio spalvų pasirinkimas yra įspūdingai platus, leidžiantis jums lengvai priderinti staliuką prie savo interjero. Nuo neutralių ir švelnių tonų iki ryškių ir išraiškingų spalvų, galite pasirinkti variantą, kuris atitiks jūsų asmeninį stilių ir interjero dizainą.

Stalviršis pagamintas iš LMDP (laminuoto medžio pluošto plokštės), kuris užtikrina aukštą atsparumą ir ilgaamžiškumą. Plokštės storis - 18 mm, o kantuotė pagaminta iš PVC su 2 mm storio. Tai suteikia staliukui ne tik išskirtinį išvaizdos, bet ir padidina jo atsparumą kasdieniam naudojimui.

Staliuko kojos yra pagamintos iš miltelinio būdu dažyto metalo, suteikiančio joms modernų ir tvirtą išvaizdą. Kojų plotis - 1,5 x 1,5 cm, užtikrinantis stabilumą ir patikimumą.

DVYNIAI kavos staliukas yra ne tik funkcionalus baldas, bet ir puikus interjero akcentas, kuris derės tiek į modernų, tiek į klasikinį namų dizainą. Su stalo platumu ir spalvų įvairove, jis tampa universaliu ir pritaikomu elementu, kurį galima lengvai integruoti į bet kurį gyvenamąjį ar darbo erdvės plotą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai