Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -26%
ANTONAS1 kavos staliukas, žurnalinis staliukas su lentyna svetainei, valgomajam, biurui ANTONAS1 kavos staliukas, žurnalinis staliukas su lentyna svetainei, valgomajam, biurui
NUOTRAUKOS
ANTONAS1 kavos staliukas, žurnalinis staliukas su lentyna svetainei, valgomajam, biurui
ANTONAS1 kavos staliukas, žurnalinis staliukas su lentyna svetainei, valgomajam, biurui

ANTONAS1 kavos staliukas, žurnalinis staliukas su lentyna svetainei, valgomajam, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 50 x 50 x 50 cm/ 100 x 40 x 40 cm (P x G x A).
Stalviršis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai.
Platus stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas.
Stalviršis gaminamas iš LMDP.
LMDP plokštės storis - 18 mm.
Kantuotė - PVC.
PVC storis - 2 mm.
Staliuko kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų plotis - 2 x 2 cm.
Komplekte 2 staliukai. Kaina nurodyta už komplektą. 
Baldas surinktas.
Pagaminta Europoje.

 

Aprašymas

 

ANTONAS kavos staliukas – tai funkcionalus ir stilizuotas sprendimas, skirtas suteikti jūsų namams ar verslui modernų ir elegantišką atmosferą. Šis staliukas išsiskiria ne tik išskirtiniu dizainu, bet ir aukštos kokybės medžiagų bei atsparumo savybėmis.

Stalviršio savybės yra išskirtinės - jis atsparus įbrėžimams, smūgiams ir aukštai temperatūrai. Tai reiškia, kad ANTONAS kavos staliukas yra ne tik gražus, bet ir labai ilgaamžis. Stalviršio ir kojų spalvų pasirinkimas yra platus, todėl galite lengvai priderinti staliuką prie savo interjero spalvų paletės.

Stalviršio gamybai naudojama LMDP (Laminuotas Medienos Drobės Plakatas) – tai kokybiška medžiaga, kuri suteikia staliukui stabilumą ir ilgaamžiškumą. LMDP plokštės storis yra 18 mm, todėl staliukas yra tvirtas ir patvarus. Stalviršio kantuotė yra pagaminta iš PVC (polivinilo chlorido), kuris suteikia papildomą apsaugą nuo pažeidimų. PVC storis yra 2 mm, užtikrinantis ilgalaikį staliuko grožį ir funkcionalumą.

Staliuko kojos yra pagamintos milteliniu būdu dažyto metalo, suteikiančio ne tik estetinį, bet ir tvirtą pagrindą. Kojų plotis yra 2 x 2 cm, užtikrinantis stabilumą ir saugumą naudojimo metu. ANTONAS kavos staliukas yra puikus pasirinkimas tiek namams, tiek verslui, kurioje svarbu ne tik stilius, bet ir funkcionalumas bei ilgaamžiškumas. Šis staliukas ne tik papuoš jūsų erdvę, bet ir tampa patogiu ir patvariu stalų pasirinkimu jūsų kasdieniam gyvenimui.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai