Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Iki -10%
KIPARISAS, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam KIPARISAS, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam
NUOTRAUKOS
KIPARISAS, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam
KIPARISAS, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam

KIPARISAS, MAGRĖS BALDAI minkštas miegamas kampas svetainės kambariui, valgomajam

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 300 x 205 x 100 cm (I x G x A).
Galima rinktis minkštą kampą su miegamuoju mechanizmu arba be jo.
Miegamo mechanizmo matmenys: 135 x 180 cm.
Galima rinktis kampo pusę. Pasirinkimą atlikite skiltyje "papildomi prekės parametrai".
KIPARISAS minkštas kampas idealiai tiks tiems, kurie vertina tradicijas, natūralumą ir patvarumą. Kokybiški baldai net ir po daugelio metų nepraras savo grožio ir vertės.
Pagalvių vidus užpildytas silikoninėmis granulėmis, kurios tolygiai pasiskirsto ir užpildo pagalvės vidų. 
Sėdimųjų dalių pagalvių užvalkalus paprasta nuimti ir išskalbti. Jūsų baldai visuomet bus kaip nauji.
Šių baldų išskirtinumas – ypatingos formos natūralaus ąžuolo porankiai.
Solidūs ąžuolo porankiai idealiai tiks tiems, kurie vertina tradicijas, natūralumą ir ilgaamžiškumą. Kokybiškas baldas net ir po daugelio metų nepraras grožio ir vertės.
Čiužinio pagrindas sudarytas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių mikrospyruoklių bloko, kuris garantuoja maksimalų sedėjimo komfortą.
Baldo konstrukcija iš tvirtos buko medienos.
Platus audinių ar natūralios odos pasirinkimas.
Kiekvienam pasirinkimui turime itin platų spalvų spektrą.
Priklausomai nuo pasirinkto audinio ar natūralios odos kaina gali keistis.
Pagaminta Lietuvoje.

 

Aprašymas

 

Minkštas kampas KIPARISAS yra išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės baldas, kuris suteiks jūsų namams ne tik patogumo, bet ir elegancijos. Šio kampo pagalvių vidus yra užpildytas silikoninėmis granulėmis, kurios suteikia minkštumo ir lankstumo jūsų sėdėjimo patirčiai.

Vienas iš šio kampo privalumų yra galimybė lengvai prižiūrėti sėdimųjų dalių pagalvių užvalkalus. Jie yra paprasti nuimti ir išskalbti, leisdami jums lengvai išlaikyti švarą ir šviežumą namuose. Ši funkcija atspindi ne tik baldų komfortą, bet ir praktiškumą kasdieniniame naudojime.

Baldų išskirtinumas pasireiškia ypatingos formos natūralaus ąžuolo porankiais. Šie porankiai suteikia ne tik estetinę vertę, bet ir natūralumo jausmą jūsų erdvėje. Tai harmoningai derinama su minkštos linijos, kurias siūlo KIPARISAS, sukuriant išskirtinį ir modernų baldą.

Kipariso čiužinio pagrindas yra sukurtas iš standaus zonomis suskirstytų kišeninių micro spyruoklių bloko. Ši konstrukcija užtikrina optimalų kūno palaikymą, pasižymintį ne tik patogumu, bet ir ilgaamžiškumu. Kišeniniai spyruoklės blokai prisitaiko prie kūno formos, suteikdami individualų palaikymą kiekvienam sėdimojo vietos taškui.

KIPARISAS – tai ne tik minkštas ir komfortiškas kampas, bet ir baldas, kuriuo gali džiaugtis tie, kurie vertina aukštą kokybę, funkcionalumą ir išskirtinį dizainą savo namuose. Šis kampas sujungs jūsų gyvenamąją erdvę su stiliaus ir komforto harmonija.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai