Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
WE13 svetainės baldų kolekcija. Sekcija, staliukas, spinta, lentyna, komoda, spintelė
NUOTRAUKOS
WE13 svetainės baldų kolekcija. Sekcija, staliukas, spinta, lentyna, komoda, spintelė

WE13 svetainės baldų kolekcija. Sekcija, staliukas, spinta, lentyna, komoda, spintelė

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Kantuotė - PVC.
Baldai gaminami iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: briliantinė balta / antracitas / rivjeros ąžuolas.
Baldų rankenėlės plastikinės.
Guoliniai stalčių bėgeliai su tylaus uždarymo funkcija.
Elegantiškos plastikinės kojelės.
Lovos pagrindas - grotelės.
Lova parduodama be čiužinio.
Čiužinio matmenys - 90 x 195 x 8/12 cm (P x G x A).
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Lova su patalynės dėže.
Skandinaviško stiliaus baldų sistema.
Baldai nesurinkti.
 

 

Aprašymas

 

Mūsų baldų kolekcija pristato išskirtinę derinį elegancijos ir funkcionalumo, leidžiantį sukurti modernų ir stilingą interjerą jūsų namuose. Ši kolekcija apima įvairius baldus, tokius kaip sekcija, staliukas, spinta, lentyna, komoda ir spintelė, kurie atitiks skirtingus namų poreikius.

Korpuso kantuotė pagaminta iš PVC, suteikdama baldams ilgaamžiškumą ir apsaugodama nuo įvairių kasdieninių pažeidimų. Tai ne tik funkcionali, bet ir stilinga detalė, kuri prideda subtilumo visai kolekcijai.

Baldai pagaminti iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos drožlių pluoštas), užtikrinančios tvirtumą ir stabilumą. Ši medžiaga taip pat leidžia mums įgyvendinti įvairius dizaino sprendimus, kurie puikiai tinka šiuolaikiniams interjerams.

Kolekcijos spalvų paletė įtraukia briliantinę baltą, antracitą ir rivjeros ąžuolo atspalvį. Šios spalvos suteikia jums galimybę sukurti skirtingus atmosferos jausmus ir harmoningai įsilieti į jūsų namų dizainą.

Plastikinės baldų rankenos priduria modernumo ir suteikia papildomą dizaino akcentą. Jos ne tik funkcionalios, bet ir lengvai valomos, taip suteikdamos patogumą kasdieniam naudojimui.

Guoliniai stalčių bėgeliai su tylaus uždarymo funkcija tai ne tik praktiškas sprendimas, bet ir subtili detalė, kuri puikiai tinka tiems, kurie vertina ramią ir tvarkingą erdvę.

Elegantiškos plastikinės kojelės suteikia kolekcijai lengvumo ir modernumo išvaizdą. Jos yra ne tik stabilios, bet ir lengvai valomos, leisdamos jums išlaikyti savo baldus švarius ir tvarkingus.

Mūsų baldų kolekcija - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško ne tik funkcionalių, bet ir stilingų bei aukštos kokybės baldų savo namams.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai