Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
WE4 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui WE4 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
WE4 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui
WE4 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

WE4 pastatoma lentyna svetainei, valgomajam, miegamajam, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 35 x 38 x 180,8 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: briliantinė balta / antracitas / rivjeros ąžuolas.
Elegantiškos plastikinės kojelės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

WE baldų kolekcijos pasirinkimas  WE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna - tai ne tik funkcionalus, bet ir išskirtinio dizaino baldas, kuris tampa neatskiriama dalimi jūsų interjero. Šioje lentynoje kantuotė pagaminta iš PVC, kuris ne tik atrodo elegantiškai, bet ir užtikrina ilgaamžiškumą ir atsparumą įvairiems kasdienio naudojimo išbandymams.

Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos pluošto plokštė), tai yra moderni ir tvirta medžiaga, kuri puikiai tinka baldų gamybai. Šis pasirinkimas suteikia ne tik stebinančią išvaizdą, bet ir užtikrina lentynos tvirtumą ir stabilumą, suteikdamas patikimą pagrindą jūsų daiktams ir dekoratyvinėms detalėms.

Lentynos spalvos pasirinkimas yra platesnis, leisdamas jums pasirinkti tarp briliantinės baltos, antracito arba rivjeros ąžuolo. Šios spalvos suteikia jums galimybę pritaikyti lentyną prie savo interjero stiliaus, nuo modernaus ir minimalistinio iki šilto ir natūralaus.

Elegantiškos plastikinės kojelės ne tik suteikia stabilumo ir tvirtumo lentynai, bet ir prideda subtilumo ir šiuolaikiškumo į dizainą. Šios detalės rodo rūpestį dėl smulkmenų ir detales svarbaus baldo išvaizdai.

Ši lentyna įeina į skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistemą. Jos dizainas atspindi šio stiliaus pagrindines charakteristikas: funkcionalumą, paprastumą, švarumą ir eleganciją. Ši lentyna ne tik puikiai tinka įvairioms funkcijoms, bet ir harmoningai dera su kitais skandinaviško stiliaus baldais, suteikdama jūsų erdvei vientisą ir modernų įvaizdį.

Lentyna su kantuote ir plastikinėmis kojelėmis yra ne tik praktiškas sprendimas organizuoti erdvę, bet ir stilinga detalė, kuri gali pabrėžti jūsų gyvenamosios patalpos grožį ir funkcionalumą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai