Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
WE3 spinta su lentynomis svetainei, miegamajam, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui WE3 spinta su lentynomis svetainei, miegamajam, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
WE3 spinta su lentynomis svetainei, miegamajam, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui
WE3 spinta su lentynomis svetainei, miegamajam, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui

WE3 spinta su lentynomis svetainei, miegamajam, prieškambariui, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 90 x 42 x 195,2 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: briliantinė balta / antracitas / rivjeros ąžuolas.
Baldo rankenėlės plastikinės.
Guoliniai stalčių bėgeliai su tylaus uždarymo funkcija.
Elegantiškos plastikinės kojelės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

WE baldų kolekcijos pasirinkimas  WE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spinta "Kantuotė" - tai šiuolaikiškas ir funkcionalus sprendimas, kuris atitinka ne tik estetinius, bet ir praktinius interjero poreikius. Ši spinta įkūnija aukštą kokybę, naudojant PVC kantuotę ir aukštos kokybės LMDP medžiagą gamybai.

Spalvos pasirinkimas spintai "Kantuotė" yra subtilus ir universalus, suteikiantis jums galimybę harmoningai derinti ją su įvairiais interjero stiliais. Briliantinė balta, antracitas ar rivjeros ąžuolas - tai spalvos, kurios ne tik prideda elegancijos, bet ir gali pritaikyti spintą pagal jūsų asmeninius skonį ir namų aplinką.

Plastikinės rankenėlės suteikia spintai modernų ir švarų dizainą, taip pat paprastą naudojimą. Šios rankenėlės subtiliai įsilieja į spintos išvaizdą, tuo pat metu būdamos patogios rankai.

Guoliniai stalčių bėgeliai su tylaus uždarymo funkcija yra vienas iš išskirtinų spintos privalumų. Jie užtikrina, kad stalčiai užsidarytų lengvai ir tyliai, be triukšmo ar staigios judėjimo. Tai ne tik didina spintos ilgaamžiškumą, bet ir suteikia jums ramų naudojimo patirtį.

Elegantiškos plastikinės kojelės suteikia spintai lengvumo ir subtilumo. Ši detalė subtiliai pakelia spintos struktūrą nuo grindų, pridedant elegancijos ir palengvinant jos dizainą.

Spinta "Kantuotė" atspindi skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistemą. Jos paprastumas, funkcionalumas ir elegancija sudaro visumą, kuris gali prisitaikyti prie įvairių interjero stilių nuo modernaus iki klasikinio. Tai ne tik spinta, bet ir puikus akcentas jūsų namuose, suteikiantis jums galimybę organizuoti erdvę praktiškai ir stilingai.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai