Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
WE10 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui WE10 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui WE10 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui
NUOTRAUKOS
WE10 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui
WE10 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui
WE10 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui

WE10 vaikiška miegamojo lova, vaikų, jaunuolio kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 200 x 103 x 65,2 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: briliantinė balta / antracitas / rivjeros ąžuolas.
Lovos pagrindas - grotelės.
Lova parduodama be čiužinio.
Čiužinio matmenys - 90 x 195 x 8/12 cm (P x G x A).
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Lova su patalynės dėže.
Elegantiškos plastikinės kojelės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

WE baldų kolekcijos pasirinkimas  WE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Miegamasis yra viena iš svarbiausių patalpų jūsų namuose, ir pasirinkti tinkamą lovą gali įtakoti ne tik jūsų poilsio kokybę, bet ir bendrą kambario išvaizdą. Miegamąją lovą, pristatomą kaip stilingą ir funkcionalų baldą, galima rasti šiuolaikiniame dizaino pasaulyje. Ši miegamoji lova puikiai tinka tiems, kurie ieško aukštos kokybės, modernaus ir funkcionalaus sprendimo.

Lovos kantuotė pagaminta iš aukštos kokybės PVC, suteikiančio jai elegantišką ir modernų išvaizdą. Ši medžiaga ne tik atrodo stilingai, bet ir lengva priežiūrai, ilgalaikiams naudojimo rezultatams.

Baldas, iš kurio pagaminta ši miegamoji lova, yra aukštos kokybės LMDP. Ši medžiaga užtikrina lovos tvirtumą, stabilią konstrukciją ir ilgaamžiškumą. Tai svarbu, kad jūsų lova tarnautų ilgus metus ir išlaikytų savo originalią formą.

Daugiaspalvė pasirinkimo galimybė suteikia jums laisvę pritaikyti lovą pagal jūsų interjero spalvų schemą. Briliantinė balta, antracitas ar rivjeros ąžuolas – šios spalvos tinka tiek moderniam, tiek klasikiniam interjerui, leisdamos sukurti harmoningą ir patrauklų kambario vaizdą.

Lovos pagrindas sudarytas iš grotelių, kurios užtikrina tinkamą oro cirkuliaciją po čiužiniu, todėl miegamasis išlieka šviesus ir sausas. Be to, ši konstrukcija suteikia papildomą lovos tvirtumą.

Svarbu pažymėti, kad ši lova parduodama be čiužinio, leisdama jums pasirinkti jums patinkantį čiužinį pagal savo komforto ir palaikymo poreikius.

Apibendrinant, ši miegamoji lova su kantuote iš PVC, pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, siūlo ne tik funkcionalumą ir komfortą, bet ir stilingą dizainą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę ir nori sukurti modernų ir patogų miegamąjį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai