Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
WE8 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui WE8 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
WE8 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
WE8 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

WE8 rašomasis, kompiuterio stalas vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 55 x 85,2 cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalva: briliantinė balta / antracitas / rivjeros ąžuolas.
Baldo rankenėlės plastikinės.
Guoliniai stalčių bėgeliai su tylaus uždarymo funkcija.
Elegantiškos plastikinės kojelės.
Skandinaviško stiliaus svetainės baldų sistema.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Susikurkite savo svetainės interjerą.
Baldas nesurinktas.

WE baldų kolekcijos pasirinkimas  WE baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Kompiuterio stalas vaikams – tai praktiškas ir stilingas baldas, kuris puikiai tinka jauniesiems namų darbams, kūrybiniams projektams ar tiesiog žaidimams. Šis stalas sukurtas su ypatingu dėmesiu į detalės ir funkcionalumą, siekiant patenkinti tiek vaikų, tiek tėvų poreikius.

Kantuotė, padengta PVC, suteikia stalo paviršiui atsparumą nuo įbrėžimų ir lengvai valomą paviršių. Tai yra praktiškas sprendimas, ypač kai kalbama apie vaikus, kurie gali būti ne visada švelnūs su baldais. PVC danga suteikia ne tik apsaugą, bet ir estetinį brūkšnių atsparumą.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP, užtikrinančio ne tik tvirtumą, bet ir ilgaamžiškumą. Tai yra svarbu, atsižvelgiant į aktyvų vaikų naudojimą. Medžiagos kokybė prisideda prie stalo stabilumo ir atsparumo kasdieniam naudojimui.

Stalo spalva - briliantinė balta, antracitas ir rivjeros ąžuolas, suteikia galimybę pasirinkti pagal savo interjero spalvų paletę. Šis stilingas pasirinkimas leidžia integruoti stalą į bet kurio stiliaus kambarį.

Plastikinės rankenėlės suteikia lengvumą ir modernų akcentą stalo dizaine. Jos ne tik yra patogios naudoti, bet ir suteikia šiuolaikišką ir jaunatvišką išvaizdą.

Guoliniai stalčių bėgeliai su tylaus uždarymo funkcija yra ne tik praktiški, bet ir užtikrina tylų darbą, nepatiriant triukšmo. Tai ypač svarbu aplinkai, kurioje vaikai mėgsta kurti, mokytis ir žaisti.

Elegantiškos plastikinės kojelės įneša skandinaviško stiliaus elegancijos į svetainės baldų sistemą. Jos ne tik prideda dizaino subtilumą, bet ir užtikrina stabilumą.

Šis kompiuterio stalas vaikams yra puikus pasirinkimas, atitinkantis tiek praktinius, tiek estetinius poreikius. Jo funkcionalumas ir skandinaviškas dizainas padarys vaikų darbų vietą ne tik efektyvia, bet ir stilinga.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Vaikų kambarys

Blog interjero
patarimai