Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
RO10 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui RO10 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
NUOTRAUKOS
RO10 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui
RO10 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

RO10 pakabinama lentyna svetainei, valgomajam, vaikų, jaunuolio kambariui, prieškambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 120 x 25 x 55 (25) cm (P x G x A). 
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Spalvų pasirinkimo nėra.
Didelis baldų kolekcijos pasirinkimas.
Išskirtinio ir modernaus dizaino modulinių baldų sistema, kurio dėka sukursite originalų kambario dizainą.
Baldas nesurinktas.

RO baldų kolekcijos pasirinkimas  RO baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Lentyna su kantuote iš PVC ir pagaminta iš aukštos kokybės LMDP medžio yra puikus ir funkcionalus baldas, kuris tarnaus Jūsų interjere ilgą laiką. Šis baldas tinkamai derinsis įvairiose patalpose, suteikdamas tvarką ir organizuotumą.

Kantuotė, pagaminta iš PVC, suteikia lentynai ne tik estetišką išvaizdą, bet ir padidina jos atsparumą drėgmei ir temperatūros pokyčiams. Tai reiškia, kad lentyna išliks tvirta ir nepakitusi ilgą laiką, net esant įvairioms sąlygoms.

Baldas yra pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (laminuotas medienos plauštinė plokštė), kuris yra stiprus ir patvarus medžio pluoštinis kompozitas. Šis medis yra ne tik tvirtas, bet ir lengvas, todėl lengva prižiūrėti ir montuoti. Be to, LMDP yra ekologiškas medžiagos pasirinkimas, prisidedantis prie darnaus vystymosi.

Nors spalvų pasirinkimo galimybės nėra, lentynos neutralios natūralios medžio spalvos suteikia galimybę lengvai derinti jas su įvairiomis interjero schemomis. Šis neutralumas leidžia lentynai harmoningai įsilieti į bet kurią erdvę, nepriklausomai nuo stiliaus ar spalvų paletės.

Lentynos su kantuote yra tinkamas sprendimas tiek gyvenamajam kambariui, tiek biurui, suteikiantis galimybę saugiai laikyti knygas, dekoratyvinius elementus ar kitus daiktus. Šio baldo universalumas leidžia jį pritaikyti įvairioms poreikiams, taip pat suteikiant galimybę lengvai organizuoti ir paryškinti interjerą.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai