Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
Nauja
USNE kėdė virtuvės, pietų stalui, svetainei, valgomojo kambariui USNE kėdė virtuvės, pietų stalui, svetainei, valgomojo kambariui USNE kėdė virtuvės, pietų stalui, svetainei, valgomojo kambariui USNE kėdė virtuvės, pietų stalui, svetainei, valgomojo kambariui
NUOTRAUKOS
USNE kėdė virtuvės, pietų stalui, svetainei, valgomojo kambariui
USNE kėdė virtuvės, pietų stalui, svetainei, valgomojo kambariui
USNE kėdė virtuvės, pietų stalui, svetainei, valgomojo kambariui
USNE kėdė virtuvės, pietų stalui, svetainei, valgomojo kambariui

USNE kėdė virtuvės, pietų stalui, svetainei, valgomojo kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 58 x 52 x 83 cm (P x G x A).
Sėdimoji dalis - veliūrinis audinys.
Audinio spalva - UF912-06B.
Kėdės kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

USNE virtuvės kėdė su savo elegancija ir funkcionalumu pritraukia dėmesį į bet kokią virtuvę. Šios kėdės sėdimoji dalis išskirtinė dėl veliūrinio audinio, kuris ne tik suteikia jai ypatingą patogumą, bet ir prideda prabangos. Audinio spalva, nurodyta kaip UF912-06B, sukuria subtilų ir šiuolaikišką dizainą, kuris gali pritapti su įvairiomis interjero spalvų schemomis.

Viena iš USNE kėdės išskirtinių savybių yra jos kojos, pagamintos milteliniu būdu dažytos metalo. Šis technologinis procesas suteikia kojoms ilgaamžiškumą ir atsparumą įvairiems kasdieniams iššūkiams, kuriuos gali kelti virtuvės aplinka. Miltelinio dažymo metodas taip pat suteikia kėdei elegantišką ir modernų išvaizdą.

Kėdės kojų spalva - juoda - subtiliai derinasi su daugeliu interjero sprendimų, kurie puikiai tinka tiek šiuolaikiškoms, tiek klasikinėms virtuvėms. Juoda spalva suteikia kėdei universalumą, leidžiant jai harmoningai įsilieti į įvairias stilių ir spalvų kompozicijas.

USNE virtuvės kėdė ne tik yra funkcionalus sėdėjimo elementas, bet ir estetiškai malonus akiai. Jos subtilus dizainas, veliūrinis audinys ir miltelinio būdu dažytos metalo kojos suteikia šiai kėdei unikalumo ir pritaikomumo kiekvienai virtuvei. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia sujungti komfortą ir stilių savo kasdieninėje virtuvės erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai