Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
Nauja
LENA minkšta svetainės, virtuvės, valgomojo kėdė pietų stalui LENA minkšta svetainės, virtuvės, valgomojo kėdė pietų stalui LENA minkšta svetainės, virtuvės, valgomojo kėdė pietų stalui LENA minkšta svetainės, virtuvės, valgomojo kėdė pietų stalui
NUOTRAUKOS
LENA minkšta svetainės, virtuvės, valgomojo kėdė pietų stalui
LENA minkšta svetainės, virtuvės, valgomojo kėdė pietų stalui
LENA minkšta svetainės, virtuvės, valgomojo kėdė pietų stalui
LENA minkšta svetainės, virtuvės, valgomojo kėdė pietų stalui

LENA minkšta svetainės, virtuvės, valgomojo kėdė pietų stalui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 60 x 56 x 84 cm (P x G x A).
Sėdimoji dalis - mikropluoštas.
Audinio spalva - tamsiai pilka.
Kėdės kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

LENA minkšta svetainė yra prabanga ir funkcionalumas susijungę į vieną įspūdingą baldų kūrinį. Jos sėdimoji dalis yra pagaminta iš aukštos kokybės mikropluošto, suteikiančio jai ne tik išskirtinį stilių, bet ir ypatingą minkštumą bei patogumą. Mikropluoštas yra atsparus dėvėjimuisi, todėl tai puikus pasirinkimas ilgalaikiam naudojimui.

Svetainės audinio spalva įtraukia dėmesį - tamsiai pilka suteikia elegantišką ir modernų išvaizdą. Ši spalva taip pat lengvai derinama su kitais interjero elementais, todėl ši minkšta svetainė gali puikiai įsilieti į įvairiausius namų dizaino stilius.

Kėdės kojos yra pagamintos milteliniu būdu dažyto metalo, kuris ne tik suteikia joms tvirtumo, bet ir užtikrina ilgalaikį atsparumą. Šis detalės apdorojimo būdas suteikia kėdėms modernų ir šiuolaikišką išvaizdą. Metalo tvirtumas taip pat suteikia pasitikėjimo jausmą, kad šios kėdės tarnaus ilgą laiką be jokio gedimo.

Kojų spalva juoda - klasikinė ir universalūs pasirinkimas, kuris lengvai derinamas su įvairiais interjero elementais. Juoda spalva suteikia kontrastą tamsiai pilkam audiniui, sudarydama harmoningą ir modernų bendrą vaizdą.

LENA minkšta svetainė ne tik džiugins jūsų akį stilingu dizainu, bet ir užtikrins patogumą bei ilgalaikį naudojimą dėka kokybiškų medžiagų ir kruopščiai atliktų detalių. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina komfortą ir dizainą savo namuose.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai