Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
Nauja
KATALĖJA TAMSIAI PILKAS padidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomojo kambariui KATALĖJA TAMSIAI PILKAS padidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomojo kambariui KATALĖJA TAMSIAI PILKAS padidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomojo kambariui
NUOTRAUKOS
KATALĖJA TAMSIAI PILKAS padidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomojo kambariui
KATALĖJA TAMSIAI PILKAS padidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomojo kambariui
KATALĖJA TAMSIAI PILKAS padidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomojo kambariui

KATALĖJA TAMSIAI PILKAS padidinamas pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomojo kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 130 - 190 x 90 x 75 cm (P x G x A).
Stalviršis gaminamas iš 5,5 mm blizgios keramikos ir 6 mm grūdinto stiklo.
Stalviršio spalva - tamsiai pilka.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Stalo kojų spalva - juoda.
Stalo intarpai išsukami. 

 

Aprašymas

 

Katalėja tamsiai pilkas padidinamas pietų stalas yra išskirtinis ir funkcionalus virtuvės elementas, kuris pritraukia dėmesį savo moderniu dizainu ir kokybiškomis medžiagomis. Šis stalas sukuria elegantišką aplinką jūsų namuose, o jo unikalus dizainas tiks tiek šiuolaikinėms, tiek klasikinėms virtuvėms.

Stalviršis, pagamintas iš 5,5 mm blizgios keramikos ir 6 mm grūdinto stiklo, ne tik atrodo stilingai, bet ir yra itin atsparus įvairiems kasdienio naudojimo išbandymams. Tamsiai pilka spalva suteikia stalui elegantišką ir modernų išvaizdą, prisidedant prie bendros virtuvės interjero harmonijos.

Stalo kojos, pagamintos milteliniu būdu dažytu metalu, užtikrina stabilumą ir ilgaamžiškumą. Juoda kojų spalva harmoningai derinasi su tamsiai pilku stalviršiu, sukurdama puikią kontrastą. Šios kojos ne tik suteikia stabilumą, bet ir papildo viso stalo dizainą, pabrėždamos jo išskirtinumą.

Vienas iš šio stalo ypatingų bruožų yra išsukami stalo intarpai, kurie leidžia reguliuoti stalo dydį pagal jūsų poreikius. Tai patogus ir praktiškas sprendimas, leidžiantis pritaikyti stalą įvairioms renginių ir susibūrimų situacijoms.

Katalėja tamsiai pilkas padidinamas pietų stalas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia sukurti modernią ir funkcionalią virtuvę su kokybišku bei išskirtiniu baldų elementu. Šis stalas prideda elegancijos ir stiliaus jūsų namų interjerui bei tampa maloniu akcentu jūsų kasdienėje gyvenimo erdvėje.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai