Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
-20%
Nauja
FRESCO modernaus dizaino pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomojo kambariui FRESCO modernaus dizaino pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomojo kambariui FRESCO modernaus dizaino pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomojo kambariui
NUOTRAUKOS
FRESCO modernaus dizaino pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomojo kambariui
FRESCO modernaus dizaino pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomojo kambariui
FRESCO modernaus dizaino pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomojo kambariui

FRESCO modernaus dizaino pietų stalas virtuvei, svetainei, valgomojo kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 160 x 90 x 75 cm (P x G x A).
Stalviršis gaminamas iš 12 mm blizgios keramikos.
Stalviršio spalva - marmuras.
Stalo kojos - milteliniu būdu dažytas metalas.
Stalo kojų spalva - juoda.

 

Aprašymas

 

FRESCO modernaus dizaino pietų stalas yra elegantiškas ir funkcionalus papuošimas bet kuriai šiuolaikinei virtuvei. Šis stalas sukuria išskirtinį įspūdį ir prideda modernumo bei stiliaus jūsų namams. Pagrindinis akcentas – 12 mm storio blizgios keramikos stalviršis, kuris ne tik patvarus, bet ir suteikia jūsų virtuvei prabangos žvilgsnį.

Stalviršio spalva – marmuras, kuris suteikia stalo paviršiui prabangios ir aukštos kokybės išvaizdos. Marmuro spalva suteikia stalui išskirtinumo ir galimybę harmoningai derintis su kitais interjero elementais. Šis sprendimas leidžia sukurti modernią, bet kartu ir šiltą virtuvės atmosferą.

Stalo kojos pagamintos milteliniu būdu dažytos juodomis spalvomis metalo. Juoda kojų spalva suteikia stalui kontrastingumo ir modernumo akcentą, tuo pačiu palaikydama dermę su marmuro spalva. Metalinės kojos užtikrina ne tik stabilumą, bet ir lengvumą priežiūroje.

Šio stalo dizainas subtiliai jungia funkcionalumą su stiliaus elementais, leisdamas jums mėgautis ne tik patogumu, bet ir estetiniu malonumu. FRESCO modernaus dizaino pietų stalas tampa ne tik virtuvės baldų dalimi, bet ir puikiu akcentu, kuris atspindi jūsų individualų skonį ir norą sukurti modernų, elegantišką interjerą. Šis stalas puikiai tiks tiek šeimos pusryčiams, tiek svarbų susitikimui su draugais, suteikdamas jūsų virtuvei nepakartojamą žavesį.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai