Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LA9 staliukas, kavos staliukas, žurnalinis staliukas, svetainės, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LA9 staliukas, kavos staliukas, žurnalinis staliukas, svetainės, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

LA9 staliukas, kavos staliukas, žurnalinis staliukas, svetainės, vaikų, jaunuolio kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 48,7 x 100 x 56 cm (A x P x G).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Modernaus dizaino baldai, sukurti atsižvelgiant į naujausias interjero tendencijas.
Baldas nesurinktas.

LA baldų kolekcijos pasirinkimas  LA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Staliukas su kantuote iš PVC ir pagamintas iš aukštos kokybės LMDP yra puikus ir funkcionalus baldas, kuris papildo bet kurią erdvę savo elegancija ir praktiškumu. PVC kantuotė suteikia staliukui ypatingą išvaizdą, pridėdama modernumo ir stiliaus. Šis medžiagos pasirinkimas taip pat suteikia staliukui ypatingą atsparumą įvairioms išorinėms įtakoms, tokioms kaip drėgmė, šiluma ar smūgiai.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės LMDP (lygintas medienos drožlių plokštė), kuris garantuoja ilgaamžiškumą ir stabilumą. LMDP yra stiprus, nebręstantis medienos produktas, turintis mažai įtakos aplinkai. Jis taip pat lengvas, todėl staliukas yra patogus naudoti ir perkelti pagal poreikius.

Staliuko dizainas yra universalus, todėl jis tinka įvairioms aplinkoms, įskaitant svetaines, virtuvės ar biurus. Jo kompaktiškas dydis leidžia efektyviai panaudoti erdvę, o kokybiškos medžiagos užtikrina, kad baldas tarnaus ilgą laiką nepriekaištingai. Staliuko paviršius yra lygus ir lengvai valomas, todėl jį lengva prižiūrėti.

PVC kantuotė suteikia staliukui modernų ir šiuolaikišką akcentą, o LMDP medžiaga užtikrina jo ilgaamžiškumą ir atsparumą. Šis staliukas yra puiki investicija į jūsų namus ar biurą, suteikianti ne tik funkcionalumą, bet ir stilių. Jo subalansuotas dizainas ir aukštos kokybės medžiagos sukuria harmoningą junginį, kuris patenkins net išrankiausius interjero mylėtojus.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai