Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LA1 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui
NUOTRAUKOS
LA1 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui

LA1 spinta svetainei, miegamajam, prieškambariui, biurui, vaikų kambariui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 193,6 x 90 x 52 cm (A x P x G).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Rankenėlės - juodas metalas.
Baldų fasadas papuoštas lentjuosčių formos lamelėmis, kurios montuojamos ant juodos matinės LMDP.
Modernaus dizaino baldai, sukurti atsižvelgiant į naujausias interjero tendencijas. 
Baldas nesurinktas.

LA baldų kolekcijos pasirinkimas  LA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Spinta yra neatskiriama mūsų kasdienio gyvenimo dalis, praturtinanti namus funkcionalumu ir estetika. Ši konkrečiame tekste aptariama spinta turi ypatingų savybių, kurios ją išskiria iš kitų. Jos kantuotė yra pagaminta iš aukštos kokybės PVC, tai reiškia, kad spinta yra ne tik tvirta, bet ir atspari drėgmei bei įvairioms temperatūros svyravimams.

Pagrindinė spintos konstrukcijos medžiaga yra kokybiškas LMDP, kuris užtikrina ilgaamžiškumą ir patvarumą. Šis medžiagos pasirinkimas leidžia spintai išlaikyti savo formą ir estetinį išvaizdos išvaizdą ilgą laiką, nepaisant kasdienio naudojimo.

Spintos guoliniai stalčių bėgeliai yra išdėstyti taip, kad optimaliai panaudotas kiekvienas spintos kampas. Tai leidžia efektyviai organizuoti ir saugoti įvairius daiktus, nuo drabužių iki kitų buities reikmenų. Guoliniai stalčių bėgeliai taip pat suteikia spintai modernų ir tvarkingą išvaizdą.

Rankenėlės, pagamintos iš juodo metalo, suteikia spintai elegantišką ir kartu industrijinį stilių. Šios rankenėlės ne tik atlieka praktinę funkciją, bet ir suteikia spintai unikalų dizainą. Jos yra patogios rankoms, o jų tvirta konstrukcija užtikrina ilgalaikį naudojimą.

Visumoj, ši spinta yra puikus pavyzdys funkcionalumo ir stiliaus derinio. Jos kokybiški komponentai leidžia jai išsiskirti kaip patikimam ir estetiškam baldų elementui, kuris ne tik atitinka praktinius poreikius, bet ir prideda elegancijos kiekvienam kambariui.

Garantija 2 m.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai