Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
LA5 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui
NUOTRAUKOS
LA5 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

LA5 komoda svetainės, valgomojo, miegamojo, prieškambario, vaikų kambariui, biurui

Kaina:
Kaina:
Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - 88,2 x 90 x 40 cm (A x P x G).
Kantuotė - PVC.
Baldas gaminamas iš aukštos kokybės LMDP.
Guoliniai stalčių bėgeliai.
Rankenėlės - juodas metalas.
Baldų fasadas papuoštas lentjuosčių formos lamelėmis, kurios montuojamos ant juodos matinės LMDP.
Modernaus dizaino baldai, sukurti atsižvelgiant į naujausias interjero tendencijas.
Baldas nesurinktas.

LA baldų kolekcijos pasirinkimas  LA baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

Komoda yra baldas, kuris ne tik suteikia funkcionalumą, bet ir atspindi stilių bei įrengia erdvę. Ši konkreti komoda išsiskiria kantuote iš PVC, kas suteikia jai ne tik estetiškumo, bet ir ilgaamžiškumo. PVC yra plastikas, turintis daug naudingų savybių, įskaitant atsparumą drėgmei, lengvumą ir lengvą priežiūrą.

Pagrindinė komodos dalis pagaminta iš aukštos kokybės LMDP (laminuoto medžio drožlių plokštės). Šis medžio tipas yra populiarus baldų gamyboje dėl savo stiprumo ir ilgaamžiškumo. Tai leidžia komodai tarnauti ilgą laiką, nepriekaištingai išlaikant savo formą ir spalvą.

Komodos stalčių bėgeliai su guoliniais mechanizmais užtikrina, kad stalčiai atsidarytų ir užsidarytų be jokių sunkumų. Šis funkcionalumas ne tik padeda išsaugoti baldų tvarką, bet ir suteikia patogumą naudojant komodą kasdieniniame gyvenime.

Juodi metaliniai rankenėlės akcentai prideda modernaus ir elegantiško dizaino šiam baldui. Ši detalė sukuria kontrastą su kitais komodos elementais, pridėdama išskirtinumo ir stiliaus.

Taigi, ši komoda sujungia funkcionalumą, estetiškumą ir kokybę. Ji gaminama iš patikimų medžiagų, o jos detalės, tokios kaip juodos metalinės rankenėlės, suteikia jai modernumo bruožų. Tai ideali spinta bet kuriai patalpai, kurioje norite ne tik organizuoti erdvę, bet ir pabrėžti jūsų interjero stilių.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Valgomasis

Blog interjero
patarimai